Monique Westenberg reageert op breuk met André

monique-westenberg

Tissues paraat? Dan gaan we mooi even een potje grienen in de comments.

Het is allemaal wat. Terwijl André Hazes junior al in de armen van zijn nieuwe liefde Sarah van Soelen ligt te knuffeldraaien, moet Monique Westenberg het doen met een column voor het gezaghebbende Vriendin. Daarin lezen we toch wel de nodige opmerkelijke zaken. Zo lezen we dat het een zware periode voor haar is.

Gevoelig voor energie

Columnist Monique laat weten dat ze gevoelig is voor energie, en dat ze hunkert naar een juiste balans: “Ik hoef waarschijnlijk niet uit te leggen dat dit momenteel niet het geval is.” Ze zegt dat de breuk uit de lucht kwam vallen, en de daaropvolgende mediastorm valt haar zwaar: “Ik heb het zwaar, ik ben verdrietig en het jaar zoals ik het voor ogen had, zal heel anders verlopen. Daarbinnen moet ik proberen om mijn weg te vinden, dag voor dag.”

Smolt

We kunnen ons optrekken aan het feit dat Monique veel steun krijgt van haar omgeving, en veel kracht put uit de liefde van haar zoontje (Andre): “Van de week had hij voor het eerst zelf ‘mama’ geschreven en daar een lieve tekening van een hart bij gemaakt. Ik smolt. […] Of toen hij binnenkwam met een bosje tulpen in zijn hand en zei dat ik de liefste mama van de wereld ben. Die tulpen had mijn buurvrouw hem in zijn handjes gedrukt”, schrijft ze verder. “Ik moest erom huilen, maar het deed me zo goed.”

Andre Haze was wel bereikbaar commentaar.

3 reacties op “Monique Westenberg reageert op breuk met André

 1. Rico Verhoeven zegt:

  Nu Monique eenzaam en alleen is zal ik er wel een keertje langsgaan en haar een echte beurt geven.
  Categorie senior i.p.v. junior

  Groetjes en hou em strak!

  Rico

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.