FOTO: Andre Hazes met nieuwe liefde

Notoir schuinsmarcheerder Andre Hazes, die onlangs in een statement liet weten hélemaal klaar te zijn met Monique, is op de plaat gezet met zijn nieuwste love interest: Sarah van Soelen

Van oud naar jong

Het imago van geriatrieliefhebber lijkt André definitief van zich af te willen schudden, want Sarah van Soelen is nog maar 25 lentes jong. Dat is even andere koek dan Monique Westenberg (53) of die ene van RTL Boulevard (werkelijk geen idee wat daar de leeftijd van is).

Wiepen?

Tegen de roddelpers houdt André vol dat ze ‘een vriendin’ is en niet meer dan dat. De Pulitzerprijs-winnaars van STORY hebben echter achterhaald dat ze van wiepenstijn doen, en fotografeerde het stel laatst gezamenlijk. Bloedstollend, als je het ons vraagt, en we kunnen niet wáchten tot de volgende snippets aan fotomateriaal van deze lovebirds opduiken. André en Sarah, hét vaccin tegen verveling.

Omdat RoddelPraat.nl precies één (1) dag jong is en we geen dikke fotofactuur wensen ontvangen, linken we maar naar de foto van de twee tortelduiven. KLIK!

17 reacties op “FOTO: Andre Hazes met nieuwe liefde

  • Frank1972 zegt:

   Nieuwe barbie van Dre Hazes past mooi in het rijtje . Mijn auto lijkt op haar trouwens want die rookt, wipt en zuipt ook . Maar levenservaring heeft ze …….. kan ze hem vast vertellen hoe het ontgiften in een afkickkliniek is . Die tieten en die snavel zal ze wel van d’r rijke pappa hebben gekregen, neeeeeee Dreetje slim hoor om Monique alweer aan de kant te zetten voor in dit geval een verbouwde Katrien Duck 😉

   1
   0
   • Robbie zegt:

    Tja Monique is ook lekker. Alleen ze doet en trapt er ook zelf ook wel beetje in. Zou jij je vrouw nog vertrouwen als die eenmaal vreemd is gegaan, en dan ook nog dit beroep (en titel van paps) heeft??? Vind echt alles best hier in me leven maar vreemdgaan is einde oefening……

    0
    0
 1. [email protected] zegt:

  Nieuwe barbie van Dre Hazes past mooi in het rijtje . Mijn auto lijkt op haar trouwens want die rookt, wipt en zuipt ook . Maar levenservaring heeft ze …….. kan ze hem vast vertellen hoe het ontgiften in een afkickkliniek is . Die tieten en die snavel zal ze wel van d’r rijke pappa hebben gekregen, neeeeeee Dreetje slim hoor om Monique alweer aan de kant te zetten voor in dit geval een verbouwde Katrien Duck 😉

  0
  0
 2. Wolfman Jack zegt:

  Sarah van Soelen. Met die lippen en die naam mag je hopen dat ze niet lispelt. De speekselvloed die daarbij vrijkomt kan ze beter inzetten op andere plekken op dat anatomisch gemodificeerde lichaam. Met de Duracelleske pikdrift van Heineken Junior zal ze wel snel zijn uitgedroogd down under. Godskolere wat een bouwpakket.

  Voor een papa die in de lampen zit heeft hij niet het meest heldere licht op de aarde gezet. Een dochter met een drank- en drugsverslaving die zich blijft begeven in het society-leven is als Benno L(arue) baas van de Ikea ballenbak maken of Patty Brard gastvrouw van Yarden. Het is slechts een kwestie van tijd wanneer ze zich overgeven aan hun omgeving.

  Een beetje tragisch is het wel. Dit zijn kinderen zo ver over het paard getild dat ze naar niemand meer luisteren en er geen mens meer is die nog voldoende van ze houdt om op de rem te trappen. Dit is met afstand het allerbeste recept voor een fantastisch ongeluk. Dit is het twitter gifje van de negroïde jongen die de popcorn erbij pakt en er eens even goed voor gaat zitten. Dit is een kwijlende spast met heftige tremoren in de F1 wagen van Max Verstappen laten plaatsennemen. In de P.C. Hooftstraat. Op zaterdag. Zonder lockdown.

  Monique Westenberg zal inmiddels toch ook beseffen dat ze niet één maar twee kleuters heeft op te voeden? Anderzijds zal die jongensachtige charme van Heineken Junior toch ergens het hoogbejaarde oestrogeen kietelen dat de strijd met de uiterste houdbaarheidsdatum rap aan het verliezen is. Er moet toch iets aan dat ventje zijn waardoor haar gezond verstand onderhevig is aan erosie?

  Iets dat je Sarah van Soelen niet toe kunt dichten; gezond verstand. Überhaupt verstand. Heineken Junior overigens ook niet. Althans, je lul achterna lopen en dat aan jezelf verkopen als empathie en begrip van een mede-verslaafde getuigt niet bepaald van een solide denkraam of verantwoordelijk die daarmee gepaard zou moeten gaan.

  In dat opzicht heeft Marco Borsato het beter aangepakt, die piste al vrolijk buiten het potje ver voor 22 mei 1998, maar heeft niet zichzelf maar zijn kinderen op één gezet. Zo hield hij zijn Rad van Fortuin draaiende. Nu had Borsato in tegenstelling tot een Humberto Tan of de Turkse parkeergarage chick Yolanthe wél de goodwill van de media. Enfin, een kniesoor.

  Het is Heineken Junior gegund hoor om lekker zijn piemel achterna lopen, om designer gleuven te neuken en siliconen soepuiers te testen. Zolang die kleine jongen die brief maar aan zijn moeder stuurt en er geen van Jeugdzorg in de brievenbus valt.

  0
  0
 3. Monique N. zegt:

  Dezelfde oerlelijke en goedkope tattoo als wat dat lelijke gedrocht van Lil’oplichter op de hand heeft.
  Wat een tuig. Ze passen met z’n allen goed bij elkaar, deze junkenbende.

  1
  0
 4. Umfufu zegt:

  Heineken junior is hoe oud, 25, 27 ? Lekker laten gaan. Er zullen er nog heel veel de revu passeren, want van zijn muziek kan hij het niet hebben, om in de aandacht te blijven.

  0
  0
 5. Pingback: Monique Westenberg reageert op breuk met André - Roddelpraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.