Onthutsend! Andre Hazes plaatst statement over breuk met Monique

andre-hazes

De alom geliefde zanger komt met statement.

’s lands bekendste zanger met een voorkeur voor geriatrische vrouwpersonen laat van zich horen. Onlangs maakte Monique op sociaalmedium Instagram “met een gebroken hart” bekend dat de breuk definitief was. Maar Andre Hazes junior leeft alweer alsof het zijn laatste dag is.

Verwachtingen Monique

‘Binnen mijn relatie heb ik – om aan de verwachtingen van Monique te kunnen voldoen – geprobeerd alles te zijn wat ik niet ben. En dat is me uiteindelijk opgebroken’, aldus die ontzettend laffe tak van een Hazes Junior, die omfloerst om het feit heen praat dat hij zijn microfoon gewoon graag in andere bekende botoxpopjes hangt.

Statement

Hoewel de redactie van RoddelPraat.nl geschrokken en aangedaan is van het nieuws, hebben we de kracht gevonden om het volledige statement van Dreetje te plaatsen. Lees het hieronder:

“In mijn werk kan ik veel van mijzelf kwijt. En ik hoop mijn publiek nog veel moois te mogen brengen komende jaren. Binnen mijn relatie heb ik – om aan de verwachtingen van Monique te kunnen voldoen – geprobeerd alles te zijn wat ik niet ben. En dat is me uiteindelijk opgebroken.

Het heeft een aantal keer tot een breuk geleid, die nu echt definitief is. Begin dit jaar is mij duidelijk geworden dat het tussen ons gewoon niet meer werkt. Maar tijdens onze vakantie op Bonaire is de bom echt gebarsten, waarna ik op dag drie heb aangegeven bij terugkomst in Nederland bij Monique weg te gaan.

Ik ben de afgelopen jaren tijdens alle ups en downs regelmatig opgevangen door de familie Van Soelen, die voor mij altijd een enorme steun en toeverlaat is geweest. Vooral op de momenten dat ik er doorheen zat.

Ik ben toen ook heel goed bevriend geraakt met Sarah van Soelen en hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap. Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb.

Ik laat door mijn breuk met Monique overigens niet mijn zoon in de steek; het einde van een relatie tussen twee mensen betekent niet het einde van de relatie tussen een vader en zijn zoon. Die koester ik enorm en ik zal er van mijn kant alles aan doen om de fantastische band met André in stand te houden.

Helaas is mij niet de kans gegeven om het mijn zoon in alle rust te kunnen vertellen, daarbij was het nieuws al naar buiten en bevestigd zodat ik zelf ook direct met een verklaring moest komen.”

Om de nare smaak van alle H6-perikelen weg te spoelen hebben hieronder een meesterwerk van de échte Hazes voor jullie.

3 reacties op “Onthutsend! Andre Hazes plaatst statement over breuk met Monique

  1. Pingback: FOTO: André Hazes GESPOT met nieuwe LIEFDE

  2. sbo zegt:

    440533 231850You created some first rate factors there. I seemed on the internet for the difficulty and located most people will go along with together together with your website. 929125

    0
    0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.