Uit eerste hand

Monique durft een relatie met André Hazes niet aan

Monique en Dreetje genieten van elkaar Komen André en Monique weer bij elkaar?!

Het is de grote vraag wat er zich afspeelt tussen Monique en Hazes junior. Ze verklaren elkaars grote liefde te zijn, maar in de documentaire is een geëmotioneerde Monique te zien. Monique durft een relatie met André Hazes niet aan.

Ze zeggen over elkaar dat ze elkaars grote liefde zijn, maar toch zijn ze niet samen. Volgens Monique is dat nu omdat ze het niet aandurft. December 2020 vond er een huwelijksaanzoek plaats, maar drie maanden later volgde alweer een breuk.

Omdat Monique er van overtuigt is dat André haar grote liefde is, was ze woest toen hij de verloving verbrak. “Ik haatte hem. Ik had zóveel pijn. Het was een klap en ik had het niet aan zien komen. We gingen op vakantie en zijn gedrag daar veranderde in één keer. Ik weet niet wat daar gebeurde”, verklaart ze.

Vervolgens gaat het alsmaar slechter met André en Monique kan alleen maar van een afstand toekijken. Tot hij het punt had bereikt dat hij acht gram poedersuiker in zestig uur tijd had genuttigd. Volgens zijn ex-verloofde lag het aan jeugdtrauma’s die hij nog moest verwerken. “Want daar kwam alles vandaan. ‘Ik ben Hazes’, ‘Het zijn mijn genen’, ‘Ik mag niet gelukkig zijn in dit leven’. Mijn telefoon staat vol met dit soort uitspraken van hem”, vertelt ze.

“Wie ik nu ben gun ik maar één vrouw en dat is Monique”, zegt André. “Ik moet eerst mezelf fixen, maar als dat gelukt is en ik zou het niet opnieuw met haar proberen, dan krijg ik daar de rest van mijn leven spijt van. Daar ligt mijn focus. Er is geen vrouw op de wereld van wie ik zoveel hou als van Monique. Dat gaat ook nooit meer gebeuren”, aldus Dree. En dat is wel opvallend aangezien hij nu telkens wordt gespot met een nieuwe liefde.

Wanneer Monique gevraagd wordt naar waarom ze nu niet samen zijn, zegt ze: “Hoe ik de toekomst zie? Ik weet het niet, ik vind het moeilijk. Zou je nu aan mij vragen: ‘Wil je weer een relatie met deze man?’, dan zeg ik nee, want ik zou het niet eens kunnen. Ik gun het Dré ook zo, maar ik ben veel te bang.” En eerlijk Monique, je zou niet helemaal goed in het koppie zijn als je na alle ellende weer terug zou gaan. Ook ligt hij telkens weer op een ander, dus ik zou willen zeggen: ‘je lijkt wel gek als je het doet’.

[sc name=”promo_roddelpraat_artikel”][/sc]

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN

Nog geen reacties