Televisie

Mohamed Ihattaren laat meisje achter in hotel na wilde nacht

Mohamed Ihattaren laat meisje achter in hotel na wilde nacht

Mohamed Ihattaren laat meisje achter in hotel na wilde nacht. Yvonne Coldeweijer noemt het (terecht) een ‘total dickmove’. De scharrel die hij oppikte bleef verward en alleen in de kamer achter.

Een chick opgepikt

In het verhaal van Yvonne Coldeweijer op Instagram is het hele verhaal te lezen. Het is werkelijk waar hilarisch. Daar gaan we: “Afgelopen zondag was Mo in club Air, want hij is nu ff heel druk aan het uitgaan etc. Hij heeft daar dus een chick opgepikt en is met haar naar een hotel gereden in Nijmegen.” Oké, dat klinkt nog als een prima verhaal. Niks aan het handje toch?

‘Verlovingsfoto’

Nou, hij plaatste met haar een ‘verlovingsfoto’ op zijn SnapChat die puur bedoeld was om Yasmine mee te plagen of om media-aandacht te krijgen. Hmm… Nu wordt het wel al een beetje een vreemd verhaal, maar goed. Prima. Maar daar houdt het niet mee op. Nog lang niet zelfs.

Een wilde nacht

“Vervolgens hebben ze een wilde nacht gehad, maar was Mo eigenlijk helemaal niet zo aardig tegen haar. Hij deed commanderend en uit de hoogte”, vervolgt Yv. Oké, dat is ook niet zo leuk, maar zo bestaan er velen. Maar dan breekt de volgende ochtend aan…

Mohamed Ihattaren laat meisje achter in hotel

(Wow, wat hebben we lekker veel suspense in het artikel, vind je niet?) “Heeft hij tegen haar dus gezegd dat hij was drinken ging halen bij de receptie en vroeg haar of ze ook wat wilde… Wat denk je? Is hij gewoon weggegaan AHAHAHAH.” Oef… Ja, dat is niet best. Haha! Dit had Dennis overigens net zo goed kunnen doen, maar dat parkeren we even.

Wel heeft hij de kamer betaald. Dat is dan in ieder geval één ieniemienie pluspuntje. “Meisje achtergelaten in fucking Nieuwegein. Die was met zijn auto daar gekomen dus ze moest met de trein terug”, vervolgt Yvonne. Haha… Oeps… Voor de meiden die dit lezen: met Mo meegaan is geen aanrader. Waarom hij niet gewoon heeft gezegd ‘ik ga naar huis’, is niet bekend.

Klik hier voor de Instagram-pagina van Mohamed Ihattaren.

Nog geen reacties