Moeder Roxanne Kwant verschijnt naakt op Instagram

Moeder Roxanne Kwant verschijnt naakt op Instagram

Moeder Roxanne Kwant verschijnt naakt op Instagram en daar is helemaal niets mis mee, want die vrouw is nog lekker ook. Een ietwat ordinaire uitspraak misschien, maar kijk en oordeel vooral zelf. We delen het graag met onze trouwe kijkers.

Trotse MILF

Het is nog steeds maandagochtend en wat een prachtig moment om een naaktfoto te delen van een wat oudere vrouw die er toch nog fantastisch uitziet. Het is ook geen foto die geheim had moeten blijven, want mevrouw deelt de foto zelf op het internet en laat die er ook gewoon vol trots op staan. En gelijk heeft ze hoor.

Over welke vrouw gaat dit dan? Over de moeder van Roxanne Kwant, Sophia de Boer. Als we haar Instagram moeten geloven, heeft deze vrouw schijnbaar al twee grootse titels op haar naam staan: ‘Miss Holland 1986’ en ‘Miss Netherlands Universe 2015′. Ze mag er dus best wezen. Volgens mij noemen ze dit in de volksmond een ‘MILF’. Toch is het zeer opvallend hoe ze nu een foto deelt van haar blote tetten.

Moeder Roxanne Kwant verschijnt naakt op Instagram

Ze plaatst een post op Instagram waar ze in bad zit. Hier maakt ze een bijna identieke foto als in haar verhaal, alleen houdt ze hier haar handen voor haar kwarktassen. Het is daarom bijzonder dat ze in haar verhaal een foto plaatst waar haar memmen gewoon voluit op te zien zijn. Scroll een stukje naar beneden en aanschouw het wonder: ‘de uitgevouwen boodschappentassen van mama Sophia’.

Moeder Roxanne Kwant verschijnt naakt op Instagram
Moeder Roxanne Kwant verschijnt naakt op Instagram 3