Moeder Hazes zet reacties uit

Rachel, zelf niet vies van een sneer hier en daar, vindt het niet leuk als mensjes niet leuk tegen haar doen. Het stuk perkament op pootjes heeft reacties onder haar Insta uitgezet. Ze heeft geen trek meer in negativiteit. Wat bijzonder is voor iemand met een karakter van een bak zoutzuur.

“Lieve volgers, ik heb vandaag besloten om geen platform meer te bieden aan alle negatieve mensen die zomaar allerlei uitlatingen over mij doen die nog niet een fractie van de waarheid zijn. Ik distantieer mij van diegenen die mij totaal niet persoonlijk kennen en het nodig vinden om alleen maar nare negatieve reacties te plaatsen.”

Bijzonder kinderachtig. Wij smullen juist van negatieve commentaren. Wat zeg ik, we zwemmen erin.

18 reacties op “Moeder Hazes zet reacties uit

 1. Nakketikker zegt:

  Kunnen we mevrouw Rachel.. die 20+ jaar teert op de achternaam van die slechte zanger, zelf niet uitzetten? Alles is nep aan dat wijf, haar, tanden, tieten.. en ook dezelfde zelfbruiner als onze Dennis. Bah

  0
  0
 2. Wum zegt:

  Door een pedofiel verkrachte aandachtshoer met ouders die haar verkocht hebben aan André Hazes…een kind dat door pedofilie kapot is gemaakt…laat deze stumpert met rust..ze is slachtoffer.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.