Herrie in huize Hazes

Eigenlijk is er altijd herrie in huize Hazes. Het begint allemaal met een foto op Insta van Monique, de ex van Dreetje. Ze viert de verjaardag van haar hond met een taart. “Deze heerlijke hond/giraffe wordt vandaag 2 jaar! Ik ben zo zo zo gelukkig met deze knappe grote jongen met een prachtig inimini hartje (en pielie) in mijn leven! Gefeliciteerd mooie ziel ❀️” Het blijft altijd een beetje eng als dit soort types doen alsof huisdieren mensen zijn, maar goed. Ze is blij dat nog iemand bij haar wil zijn.

Trouwens beste wel smerig dat je dan bij die foto begint over zijn kleine hondenl*lletje. Enfin. Roxeanne, de zus van Dreetje die nog goed is met Monique, reageerde met “Fenders vriendje”. Fender is haar zoontje. Volgen jullie het nog?

Moeder Rachel reageert daar weer gezellig op. Roxeanne krijgt een sneer dat ze haar hond niet had weg mogen doen en dat ze zich moet schamen. Wat een familie. Wat een niveau. AndrΓ© junior ligt lekker op het strand van Ibiza en tussen de dijen van Sarah. Die is allang blij dat ie even van die mensen verlost is.

43 reacties op β€œHerrie in huize Hazes”

 1. Henk Kasius zegt:

  Ordinair kutwijf. Alleen maar bekendheid gekregen omdat die Hazes daar op sprong toen ze 15 was. Die moeten we echt zo snel mogelijk lozen van de BN’er-lijst.

  0
  0
 2. Frits Frenckel zegt:

  Tja de Marco Eijk was een crimineel. Zn liefje en zoontje Dre ook naar het schijnt. Dre is de Eikel van de Eikelboom? #Natrap eikel

  0
  0
 3. Pingback: Moeder Hazes zet reacties uit - Roddelpraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.