Milan Knol doet alsof hij Jan Roos niet kent: ‘deze druiloor’

Milan Knol doet alsof hij Jan Roos niet kent: 'deze druiloor'

Milan Knol doet alsof hij Jan Roos niet kent. In een quiz over bekende Nederlanders vraagt hij zich af: ‘wie is deze druiloor ook alweer?’ En dat is hilarisch, want de man weet precies wie ik ben.

Quiz over BN’ertjes

Op YouTube plaatste Milan Knol gisteren een nieuwe video. Dit keer deed hij een quiz over bekende Nederlanders. Het is de bedoeling dat je in twintig minuten tijd honderd BN’ertjes bij de naam kan noemen. Alsof dat niet al leuk genoeg is, bleek ik er ook tussen te staan. Ik weet niet of ik dit moet opvatten als een compliment…

Beetje interessant houden

Waarschijnlijk om de video een beetje interessant te houden, doet Milan Knol bij de meest simpele figuren alsof hij niet weet wie het is. Yolanthe Cabau, Jan Smit, Gaby Blaaser en Linda de Mol komen langs. Wat een eer dat ook ik blijkbaar tussen deze namen thuishoorde!

Milan Knol doet alsof hij Jan Roos niet kent

Milan Knol doet alsof hij mij niet herkent zodra mijn foto in het beeld komt en zegt dan ook: “hoe heet deze druiloor ook alweer?” Nou, nou, nou. Doe maar alsof je niet weet wie ik ben. “Uhm… Hij is aardig in het echt, maar k*t op video. Jan Roos!” Hee, maar bedankt voor het compliment. Of zoiets?