Ex-vriend Gaby Blaaser doet mee aan Big Brother

Ex-vriend Gaby Blaaser doet mee aan Big Brother

Ex-vriend Gaby Blaaser doet mee aan Big Brother. Het vreselijke programma gaat weer beginnen en de deelnemers zijn bekend gemaakt. Daar werd een (on)bekend persoon tussen gespot die we niet kennen vanwege zijn talenten.

Ex-vriend Gaby Blaaser doet mee aan Big Brother

Is het heel bijzonder nieuws dat een ex-vriendje van Gaby Blaaser meedoet aan Big Brother? Eigenlijk niet. Wanneer je op de dam staat in Amsterdam en een pijl in de lucht schiet is de kans dat die landt in het hoofd van een ex van Gaby natuurlijk immens groot. Je hebt meer kans om de loterij te winnen dan dat je iemand raakt waar Gaby niet op heeft gezeten.

(On)bekende deelnemer

Elk willekeurig persoon die meedoet aan Big Brother had dus prima een voormalig bedpartner van Gaby kunnen zijn. In dit geval gaat het om Danny Volker. Onze vriend RealityFBI schrijft op Instagram: “De bewoners van Big Brother zijn bekend gemaakt. Wie meteen opvalt is de ex van Gaby Blaaser en de fitnessvriend van de Hazesjes.”

Bevriend met André Hazes

Aah… Dus de man is ook nog een vriend van André Hazes. Wat gezellig. Dit klinkt overduidelijk als iemand die wel heel erg graag bekend wil worden. Ik weet vrij zeker dat dit ook tot de criteria behoord wanneer je mee wil doen aan Big Brother. Het vreselijke programma bestaat uit een concept waarbij een hok volgestopt wordt met mensen die gewoon veel te graag BN’ertje willen worden. Godsammekrake…

Ex-vriend Gaby Blaaser doet mee aan Big Brother
Ex-vriend Gaby Blaaser doet mee aan Big Brother 3