Uit eerste hand

Michella Kox heeft het IQ van een pelpinda

Michella-Kox

Werd vanmorgen Famke Louise hier nog geroosterd vanwege haar domheid, maar er is altijd nog de buitencategorie. Dat zijn de mensen die beroemd zijn geworden omdat ze vanwege hun achterlijkheid mogen meedoen met allerlei programma’s waar ze hun lage IQ prostitueren.

Aanvoerster van die groep is Michella Kox, die net genoeg hersenen heeft om zelfstandig te kunnen ademen. De eencellige deed mee aan ‘Dames in de dop’, ‘Echte meisjes in de jungle’, Echte meisje op de prairie’, ‘Shopping Queens VIPS’, ‘De slechtste chauffeur van Nederland VIPS’ en ‘Boxing Stars’. Dat VIP staat in dit geval voor ‘very imbecile people’. Allemaal programma’s waar het draait om extreem achterlijke mensen die dingen doen.

Op Instagram deed Kox een rondjes ‘Stel me een vraag’. Op “Wat is je lievelingseten?” antwoordde het genie cappuccino (koffie met geklopte melk) terwijl ze een bord met carpaccio (dungesneden rauwe runderlende met een dressing) voor haar neus heeft. Dit figuur weet dus niet het verschil tussen die twee. Toch knap dat ze wel met mes en vork kan eten.

Nog geen reacties