Famke Louise stuk slimmer door pillen

Famke Louise

Een van de achterlijkste artiesten van het land heeft de oplossing gevonden: een pil om je beter te kunnen concentreren, een beter geheugen te krijgen, mentale energie te hebben, rust bij stress te geven, tegen zenuwachtigheid te helpen en de nachtrust te bevorderen. Je vraagt je bijna af waarom ze het niet in het kraanwater stoppen. Het is heel simpel, het is een placebo.

Natuurlijk zitter er heus wel wat kruidjes in die een beetje kalmeren. Dat doet een kopje jasmijnthee ook. Maar wel leuk dat juist Famke Louise deze “medicijnen” aanprijst. Het meisje staat bekend om haar ongeremde domheid. Dat toonde ze vooral in de ‘ik doe niet meer mee’ fase. In een beroemd optreden bij Jinek over deze actie kwam ze niet veel verder dan niet afgemaakte zinnen en oeverloos stamelwerk. Het zou bijna medelijden opwekken als ze er niet zo arrogant bij blijft kijken.

Niet veel later werd de zangeres leescoach van leerlingen van het vmbo en mbo. Zo werkt dat in Nederland. Je hoeft niks te kunnen om iets te bereiken. Het wicht beloofde toen in een half jaar drie boeken te lezen. Ze is niet veel verder gekomen dan Facebook, hebben wij vernomen. Maar die tijden zijn voorbij, ze zit immers nu aan de Braincaps. En als het bij iemand met twee erwten in de bovenkamer werkt zal het ook wel bij de rest van het land werken. Dus even afwachten over komende tijd zinnige dingen uit haar komen.

WhatsApp Image 2021 04 09 at 17.27.26 1

6 reacties op “Famke Louise stuk slimmer door pillen

  1. Melissa zegt:

    Wie the F wilt hiermee haar sponsoren…. 😂 Ik snap dat ze dachten dat het hard nodig is, maar dat ze denken wat te kunnen bereiken is wel heel optimistisch…

    0
    0

Reacties zijn gesloten.