Mees Dix zet net als Joel Beukers een buffel op zijn bil

Mees Dix zet net als Joel Beukers een buffel op zijn bil

Mees Dix zet net als Joel Beukers een buffel op zijn bil. Hij, Joel en Sam Hoogland hebben nu matching tattoos. Wat leuk! Ze hebben alle drie een buffel op hun bil staan. Waarom Mees nu onderdeel is van die familie mag god weten met dat lichaam van hem, maar het zal wel. We hebben er beeld bij.

Werken aan een gezond postuur

‘De rechterhand van Don de Jong’ is een titel die je wel aan Mees Dix zou kunnen geven. Zelf bereikt hij zeer weinig, maar in de vlogs van Don zie je ‘m hier en daar op poppen. In deze vlogs is ook altijd wel duidelijk dat Mees een wat minder gezond postuur heeft dan de gemiddelde Nederlander.

Schijnbaar heeft hij Joel Beukers om hulp gevraagd om iets aan dat probleem te doen. Daar lijkt hij nu hard aan te werken. Is hij daarom de titel ‘buffel’ waardig geworden? Volgens mij heeft Mees nog wel een zeer lange weg te gaan, maar hé! Je bent lekker bezig, hoor! Een kilo moet toch de eerste zijn.

Een buffel op zijn bil

Op Instagram poseren ze met z’n drieën naast elkaar met ontblote achterwerken. Joel houdt ook z’n shirt omhoog voor het geval de tattoo op z’n bil niet goed zichtbaar is. Heh? “Buffeltje word je niet zomaar”, schrijft Mees erbij. Zijn ze nu dan billenmaatjes? Uh… Buffelmaatjes? Goor.

Mislukte onderbroekenlijn

Nu kan Mees zijn buffelbil lekker wegstoppen in een onderbroek van zijn eigen mislukte onderbroekenlijn. Laat dit eens rustig op je inwerken: hij heeft een mislukte tattoo van een mislukte buffel op zijn mislukte bil die hij wegstopt in een mislukte onderbroek van zijn eigen mislukte onderbroekenlijn. Wow.

Waarom is de onderbroekenlijn mislukt? Uit de maar 46 reviews krijgt ‘Beat My Boxer‘ een 2,7. Onder de reviews valt onder andere te lezen: “2 sterren voor de designs en dat hij goed zit. Verder zijn ze troep, gaan kapot na een maand.” Of wat dachten we van deze review: “2x afgeschreven, maar niks binnen gekregen en krijg geen reactie op m’n twee mails die ik al heb gestuurd. Vind dit een hele slechte zaak.” Een bron liet ons eerder ook al weten dat er al een paar keer achter elkaar geen onderbroeken verstuurd waren. Wat is er aan de hand? Het klinkt in ieder geval niet als een goede zaak…

Mees Dix zet net als Joel Beukers een buffel op zijn bil
Mees Dix zet net als Joel Beukers een buffel op zijn bil 3