Instagram

Maxime Meiland verkoopt weer onzin: “Verlies 2 tot 8 cm rond je taille”

Maxime Meiland verkoopt weer onzin

Maxime Meiland verkoopt weer onzin: “Verlies 2 tot 8 cm rond je taille” en weet je waarmee je dit moet doen? Met een of andere thee die je ineens 3 tot 5 kg slanker zou maken, maar dan moet je de thee wel minimaal 3 keer per dag drinken. Het zou knap zijn als dit werkt, want dan mag Jan Roos ook wel aan de thee zitten de komende tijd, maar alles is natuurlijk weer grote onzin wat Maxime Meiland wil verkopen.

Maxime Meiland verkoopt weer onzin: begin met een detox

De samenwerking van Maxime Meiland met een of ander onzin product is gisteren online gekomen. Volgens Maxime kun je er echt geweldige resultaten mee bereiken. Het erge is dat ze het er al vaker over gehad heeft dan één keer. Ze zegt letterlijk: “Het is een natuurlijke etensremmer, het verbrand sneller vet, het helpt met je spijsvertering en het haalt gif… stoffen en onzuiverheden uit je lichaam”

Maxime Meiland verkoopt weer onzin. Ze denkt dus dat ze een wondermiddel heeft gevonden waar ze iedereen mee kan helpen om hun summerbody te krijgen. Of doet ze dit maar gewoon weer voor het geld omdat het een betaalbare samenwerking is met een onzin product? 

Voedingsweetjes op Instagram reageert met “Hoe kun je zo dom zijn’

Maar Maxime Meiland verkoopt onzin op Instagram en dit laat Voedingsweetjes (Leroy van de Ree) op Instagram niet gebeuren. Hij reageert er namelijk op in zijn verhaal met ”Oh god, daar gaan we weer” met een clown emoji erachter. In zijn volgende story zegt hij dan ook: “Hoe kun je zo dom zijn om dit te promoten.”

Hij is er dus absoluut niet blij mee dat Maxime Meiland besluit een detox te promoten waarvan iedere snugger persoon snapt dat het niet werkt. Maxime die zal wel denken dat het werkt, maar goed, wat hadden we anders verwacht van haar? 

Nog geen reacties