Maxime Meiland heeft een hekel aan Waylon en Badr Hari: ‘een vreselijk figuur’

Maxime Meiland heeft een hekel aan Waylon en Badr Hari: 'een vreselijk figuur'

Maxime Meiland heeft een hekel aan Waylon en Badr Hari. Vreemd genoeg staat dat beschreven in haar boek over seksuele mishandeling dat pasgeleden is uitgegeven. Juicechannel vindt het uiterst hypocriet, omdat ze roddelkanalen eerder nog schuin aankeek voor het doen van bepaalde uitspraken die ze nu zelf doet.

Maxime Meiland boos op roddelkanalen

Vorig Jaar uitte Maxime Meiland zich negatief over een rubriek van Juicechannel: “Ik vind het werkelijk gewoon een soort beschamend hoor, echt waar”, schreef ze onder andere. In totaal gebruikte ze drie stories op Instagram om haar ongenoegen te verduidelijken. “Ik irriteer me zó erg aan die juicekanalen tegenwoordig die dan een rubriek gaan openen over een bekende Nederlander en dan gaan ze dus berichten posten die ze ontvangen van mensen die bijvoorbeeld zeggen van: ‘Ja, maar zij is helemaal niet leuk hoor, want ik heb dit en dit gehoord!’”, aldus Maxime een tijdje terug.

Wat schetst onze verbazing? Ondanks het feit dat Maxime Meiland heeft uitgesproken het verschrikkelijk te vinden hoe juicekanalen teksten over BN’ertjes plaatsen, gaat ze zelf nog een stapje verder in haar eigen boek. Haar boek kwam onlangs uit en zou gaan over haar misbruik verleden. Waarom BN’ers die ze nog nooit heeft ontmoet hier dan in afgemaakt moeten worden, mag god weten.

Juicechannel is boos

Juicechannel is boos en schrijft op Instagram: “Maxime Zeikland is met een eigen boek gekomen en daarin haalt ze uit naar BN’ers die ze nog nooit heeft gezien. O.a. naar Badr Hari en Waylon. Kijk, wij halen ook uit naar BN’ers, en ook Waylon komt zo nu en dan bij ons aan bod. Maar wij zijn daar niet schijnheilig over. Maxime wel. Vorig jaar toen wij een nieuwe rubriek hadden, waarbij onze volgers een ervaring met BN’ers konden delen heeft mevrouw daar wel 3 stories over gemaakt hoe belachelijk ze het wel niet vond. Je kon namelijk niet op zo’n ervaring oordelen, omdat iedereen wel eens een slechte dag heeft.”

Maxime Meiland heeft een hekel aan Waylon en Badr Hari

Nu zou je denken dat Maxime Meiland zelf nooit zoiets zou doen. Die vork blijkt toch anders in de steel te zitten: “En wat doet ze nu zelf? BN’ers afzeiken in haar boek waar ze nog nooit een woord mee heeft gewisseld. Echt waar meid, je kan voortaan beter je waffel houden, want je geloofwaardigheid ben je compleet verloren.” Hypocriet is het zeker. Enig ook om te zien hoe boos een roddelkanaal nu is op een BN’er. Dat heb je lekker gedaan, Maxime.

‘Wat een pipo ben je dan’

Maar nu is de grote vraag wat ze dan in haar boek heeft geschreven. Over Waylon schrijft ze: “Hem moet ik ook niet, al helemaal niet meer na dat vreemdgaan. Wat een pipo ben je dan.” Los van het feit dat dit geen mening is, maar is vastgesteld, is het wel een beetje apart. Badr Hari noemt ze: “Een vreselijk figuur. Echt een haantje. Een kwal. Dat je denkt: gadver.” En dat is hypocriet. Want vorig jaar vond ze het allemaal nog belachelijk en nu doet ze dit. Bijzonder.

Maxime Meiland heeft een hekel aan Waylon en Badr Hari
Maxime Meiland heeft een hekel aan Waylon en Badr Hari: 'een vreselijk figuur' 4
Maxime Meiland heeft een hekel aan Waylon en Badr Hari
Maxime Meiland heeft een hekel aan Waylon en Badr Hari: 'een vreselijk figuur' 5