Uit eerste hand

Dit is het vermogen van schaatster Jutta Leerdam

Dit is het vermogen van schaatster Jutta Leerdam

Dit is het vermogen van schaatster Jutta Leerdam. Met haar 24 jaar is de jonge vrouw al ongelofelijk succesvol in de sportwereld en daarbuiten. Ze heeft haar bekendheid in de sportwereld te danken aan haar fantastische kunsten op de schaatsen, maar daarbuiten heeft ze haar bekendheid te danken aan haar fantastische…*zoekend naar een net woord*… kadetten.

Wie is Jutta Leerdam?

Mensen die het schaatsen niet actief volgen weten alsnog wie Jutta Leerdam is. Niet alleen omdat ze een algemeen begrip is geworden, maar ook omdat ze Instagram van prachtige plaatjes voorziet. Inmiddels heeft ze al meer dan vier miljoen volgers op Instagram. Dat is vier keer (!) zoveel als bijvoorbeeld Juultje Tieleman.

Prijzengeld

Het prijzengeld dat ze verdient na haar overwinningen op het ijs zijn inmiddels een zakcentje geworden, want vooral door promoties op Instagram weet ze genoeg geld binnen te harken. En geef haar sponsors maar eens ongelijk, want de vrouw heeft een prachtlichaam én een gigantisch bereik. Het zal ook meehelpen dat ze nu telkens gespot wordt met de Amerikaanse Jake Paul.

Dat gezegd hebbende… Jutta is momenteel een van de meest succesvolste sporters van Nederland. Het blijft natuurlijk nattevingerwerk en zeker in dit geval is het salaris van Jutta Leerdam moeilijk in te schatten, omdat dit erg varieert. Elke maand is anders, omdat het afhangt van het aantal wedstrijden, aantal winsten en aantal sponsordeals. Het prijzengeld dat ze in 2020 nog won, was 27.025 euro.

Dit is het vermogen van schaatster Jutta Leerdam

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor de 24-jarige Jutta leerdam. Ze loopt met haar vermogen al flink voor op haar leeftijdsgenoten. Haar totale vermogen wordt ingeschat tussen de 1 en 5 miljoen euro. Vlak voor haar relatiebreuk met Koen Verweij kocht ze samen met hem een vrijstaande villa die te koop stond voor een bedrag van €599.000. Het stel kocht de villa met een oppervlakte van 168 vierkante meter voor €656.000. De woning heeft zes kamers die verdeeld zijn over twee woonlagen. Inmiddels staat deze villa alleen nog op de naam van Jutta.

Nog geen reacties