Uit eerste hand

Juultje Tieleman krijgt veel steun na grote stap: ‘buiten mijn comfortzone’

Juultje Tieleman krijgt veel steun na grote stap: 'buiten mijn comfortzone'

Juultje Tieleman krijgt veel steun na grote stap. Ze laat in haar nieuwste video op YouTube weten dat het buiten haar comfortzone is, maar ze kijkt er wel heel erg naar uit en leert op vakantie in Afrika alvast het script uit haar hoofd.

Zeer getalenteerde verschijning

We kennen Juultje Tieleman allemaal als een zeer getalenteerde verschijning. Zij had het geluk om met een talent te zijn geboren: haar uiterlijk. Die zet ze dan ook volop in om mannen naar haar Instagram te lokken en geld mee te verdienen. Slim.

Haar YouTube-kanaal doet het daarom ook wat minder goed dan haar Instagram, want hier deelt ze vlogs van de vakanties samen met haar vriendje. Meestal komt hier ook weinig van haar ontblote lichaam in voor. Niet boeiend voor de mannetjes, dus.

Trip naar Afrika

Gisteren plaatste ze een nieuwe video op YouTube van haar trip naar Afrika met haar Bankzitters-vriendje Koen van Heest. De video is verder vreselijk saai, maar ze meldt wel dat ze buiten haar comfortzone is gestapt om in een film te gaan acteren.

Filmrol

Terwijl ze op het strand zit, legt Juultje Tieleman uit wat ze aan het doen is: “Ik zit m’n script te lezen, want ik heb twee maanden geleden auditie gedaan voor een film en nu heb ik de rol. En nu heb ik gedeeltelijk zoiets van: ‘shit’, maar ik vind het ook heel leuk en heel vet. Anders had ik er ook geen auditie voor gedaan.”

‘Buiten mijn comfortzone’

Ze mag er natuurlijk nog niks over vertellen, maar leest wel alvast het hele script door zodat ze goed weet waar de film over gaat. Volgende maand beginnen de opnames al, dus ze moet nog even flink aan de bak. “En ik schijt ‘m echt, maar goed weet je…? En als ik thuiskom van Afrika, heb ik dus de fitting voor de kleding. De mensen die mij iets langer al kennen weten dat dit echt… zwaar buiten mijn comfortzone is, maar ik had echt zoiets van… Op een gegeven moment liep ik een beetje vast. Dus ik dacht: ‘ik moet meer buiten m’n comfortzone gaan en m’n horizon iets verbreden'”, aldus Juultje. En dat doe je hartstikke goed, meid.

Juultje Tieleman krijgt veel steun na grote stap

Om welke film het gaat weten ook wij niet… Wel kan ze rekenen op veel steun van haar fans. Die reageren massaal onder haar video op YouTube. Zo schrijft iemand: “Ahh Juultje, ik kijk je video’s echt al jaren, dus snap helemaal hoe erg het uit je comfort zone is om een rol in een film te hebben. Maar hoe vet is het, dat je het wel gewoon doet! Trots op jou :)”.

Watch on YouTube

Nog geen reacties