Entertainment

Maxime Meiland en gezin onder vuur: ‘Nep gezin’

maxime meiland

Maxime Meiland ligt flink onder vuur de afgelopen tijd en dit heeft ze natuurlijk aan zichzelf te danken. Haar volgers op Instagram lijken er ook helemaal klaar mee te zijn, aangezien Maxime de schijn op probeert te houden.

Maxime Meiland verkrachting

Maxime Meiland stond eerder natuurlijk bekend als die schreeuwlelijke verwende dochter uit de realityserie Chateau Meiland waar we ons allemaal kapot aan ergeren op televisie. Heel eerlijk, die schelle stem gaat natuurlijk door merg en been als je het ons vraagt.

Inmiddels is Maxime van schreeuwlelijke dochter gepromoveerd tot pathologische leugenaar. Zelf kwam ze in haar boek met het verhaal over haar vermeende verkrachting, maar hier is veel over te doen. De zogenaamde ‘ex-bajesklant’ door wie ze verkracht werd, kwam namelijk naar voren met zijn verhaal. Het verhaal waarmee Maxime zieltjes probeert te winnen, is volgens hem helemaal niet waar. Er zou geen sprake zijn van verkrachting, maar simpelweg van een avontuurtje – met wederzijdse goedkeuring – in de bosjes. Hij heeft dan ook aangifte tegen haar gedaan van smaad en laster.

Maxime Meiland en gezin onder vuur: ‘Nep gezin’

Daarnaast is er nog iemand anders naar buiten getreden met verhalen over Maxime en haar verleden. Zo ook over de geboorte van dochtertje Claire. Maxime heeft altijd het verhaal opgehangen dat Claire een ongelukje was en dat ze zelfs heeft gedacht om haar weg te laten halen. Toch weet deze bron te vertellen dat Maxime juist graag zwanger wilde worden op deze jonge leeftijd en dat dit uiteindelijk is gelukt bij de vader van Claire.

Maxime heeft het dus verziekt voor haarzelf. Je kunt beter bekend staan als een schreeuwlelijke meid, dan een pathologische leugenaar die de levens van anderen verpest met haar leugens. Ook haar volgers vinden het wel genoeg geweest. Maxime is dan ook niet veilig voor negatieve reacties als ze een foto van haar gezin deelt op Instagram.

‘Nep gezin’, schrijft iemand onder de foto. ‘Die neus wordt steeds groter.. dat gebeurt nu eenmaal met leugenaartjes’, schrijft iemand anders.

View post on Instagram
 

Nog geen reacties