Maxime Hartman boos op Story-baas

Guido den Aantrekker, hoofdredacteur van Story, heeft mot met Maxime Hartman. Of precies andersom. Enfin, Guido twitterde dat hij het goed vindt dat Veronica Superguide Hartman heeft ontslagen. Maar Maxime zegt ontslag te hebben genomen.

Als dat niet genoeg is reageert dat kleine mannetje van een Sander Schimmelpenninck ook weer.

8 reacties op “Maxime Hartman boos op Story-baas

 1. Dildo van Opzeeland zegt:

  Als ik naar de foto kijk, dan vermoed ik die Guido den Aftrekker nog met iets anders bezig was, iets waar Maxime Hartman het niet droog bij houdt.

  7
  2
 2. Sander Schimmelpenis zegt:

  Ja die Maxim is een echte lutser . Dat is nu echt iemand die niets kan dus
  op TV aan de slag mag, terwijl onze Dennis en Jan worden geboycot .
  Schande !!!!!!!!

  16
  5
 3. Balthazar van Klauwensteyn zegt:

  Merkwaardig dat die kleine pedõfiel zich er ook weer mee gaat bemoeien.
  Wat is dat toch met die dwerg?
  Niemand rammelde met de strontemmer en toch gaat ie weer zeiken..

  We waren nog niet vergeten waarom Sander S. de kleine proleet ontslagen is bij de NPO, is dit dan dus zijn maniertje van natrappen?

  28
  0
 4. > > > > >B R E A K I N G< < < < zegt:

  >>NIEUWSWAARDIGE ONTHULLING<<

  TOTO en RICCI KLAAR MET LIJNTJES

  Paragnost Liesbeth van Dijk heeft in de glazen bol gezien dat de twee hondjes van Gordon Heuckenrooth niet goed kunnen aarden in Dubai.
  Op Jumeirah Island staan niet genoeg bomen om tegenaan te zeiken, bovendien krijgen ze hangoren van de dikke ouwe nicht met wie ze elke dag aan het lijntje de straat op moeten.
  Vandaar dat Toto en Ricci aan het voorsorteren zijn op een remigratie naar Nederland, aldus Liesbeth van Dijk, de Nederlandse paragnoste die nog nooit betrapt is op een juiste voorspelling die NIET voorspelbaar was.

  Harry Mens heeft de paragnoste Liesbeth van Dijk in december '21 volkomen nat laten gaan tijdens zijn goed bekeken format Business Class, waarna paragnoste Liesbeth van Dijk de risee van de natie werd. Nog steeds is het onderwerp Paverotti onbespreekbaar voor paragnoste Liesbeth van Dijk.

  Over Gordon Heuckenrooth is zij echter stellig: er wordt géén grote Arabische villa gekocht in Dubai, de aansteller met bi-polaire kwaliteiten komt geruisloos terug naar Nederland waarna deze Gordon Heuckenrooth ouderwets met modder zal gaan gooien en dikke krokodillentranen zal laten over het vele onrecht en de kwaadaardige jaloezie die hem achter zijn rug om ten deel zijn gevallen tijdens zijn afwezigheid.

  Deze keer hopen we écht dat ze de plank volkomen misslaat.
  Gordon Heuckenrooth, negeer deze vrouw, je doet het fantástisch daar in Dubai!!!

  13
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.