Maxim Hartman was leuk

En nu al een hele tijd niet meer. Dat heeft er alles mee te maken dat hij vanaf 1982 dezelfde act heeft. Dat was tot 1995 leuk, daarna werd het sleets. En nu kennen we het wel. Vorige keer was er al de grap dat Jan eruit ziet als een lelijke vis. En nu dit weer.

En man met een bril, nou dat is dan vast de Thaise Jan Roos. Hahaha. Hihihi. Kom op Maxim, je kan wel beter. Of kon.

24 reacties op “Maxim Hartman was leuk

 1. De broer van Maxim zegt:

  Gelukkig kan Maxim zelf heel goed tegen grapjes vooral over zijn zoon, dan hoekt ie je a la American History X met je tanden op een stoeprand, aldus Maxim zelf. Deze man hoort niet in de media maar in een museum. De enige reden waarom hij nog in de media is, komt door Dumpert die deze F-artiest blijft uitnodigen omdat Nick Toet hem zo geweldig vind. Roddelpraat ik zou zeggen de volgende die omgeduwd mag worden is Dumpert. Maak er maar een Hyves 2.0 van ze blijven nu steken op 1.5… geef ze dat duwtje!

  22
  3
 2. Dr. P. Nis zegt:

  Jan is naar zweet stinkend jaloers op die volle haardos, begin van kaaklijn, slanke armen zonder kipfiletjes en een normaal montuur ipv dat Dame Edna brilletje waar hij zelf mee zit opgescheept

  6
  20
 3. Jan roos zegt:

  Wil je een bos bloemen of een mooie cadeaukaart opsturen naar Dennis Schouten of Jan roos? Dan dat!!! Adriaen blockstraat 120 in Almere! Ook ksn je daar op de dinsdag en woensdag langskomen voor een handtekening of foto!

  3
  20
 4. Gooordonn zegt:

  Het probleem met Maxim is zijn gebrek aan zelfspot. Daarom is hij met zijn cynische opmerkingen echt alleen maar onsympathiek. Ik denk niet dat Maxim veel vrienden heeft.

  5
  0
 5. Franka zegt:

  Als dit figuur weer eens (gelukkig steeds minder) op mijn tv scherm langskomt dan kijk ik steeds op nieuw met opperste verbazing dat zoiets bestaat en ademt. En ook nog steeds op tv komt. Dat zegt in beide gevallen iets van het niveau. En ik weet waar ik het over heb want ik heb jaren in de zwakzinnigennzorg gewerkt. Echt heel triest.

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.