Maxime Hartman doet grappig

Maxime was in de jaren ’90 echt de bom met Rembo&Rembo op VPRO kinderteevee. Onze Jan keek dat ook altijd op zondagochtend. Maar Maxime is de laatste tijd een beetje treurig geworden. Zijn act van overjarige puber begint een beetje te vervelen en veel anders heeft is niet in huis. En dat ie 60 is helpt dan ook niet. We zien hem dan ook niet meer op de treurbuis en dat is wellicht voor iedereen beter.

Maar Hartman doet nog wel zijn best om grappig te doen op Instagram. En eens in de zoveel tijd zet ie daar een post op waarbij hij hoopt dat het ophef veroorzaakt en hij mogelijk weer ergens wordt uitgenodigd als gast. Nu solliciteert ie naar een plekje bij Roddelpraat door een poging te doen om Jan te beledigen.

“Hoe heet het ook alweer als je in het verkeerde lichaam bent geboren? Dus je voelt je heel knap maar de buitenkant werkt niet zo mee? Een Jan Roos heeft er ook best last van. Zo zijn er veel mensen. Hoe kunnen we deze arme wezens het beste opvangen?”

Ach ja, die ouwe lieverd. Nou Maxime, als je wil mag je heus wel een keertje te gast komen hoor.

21 reacties op “Maxime Hartman doet grappig

  • >>>B R E A K I N G N I E U W S zegt:

   >>>B R E A K I N G N I E U W S <<<

   ALI EXPRESS OPENT FILIAAL IN NEDERLAND.

   Yvonne Coldeweier (35) verkoopt binnenkort een markante selectie van hoogkwalitatieve jurkjes en andere kledingstukken uit het assortiment van het Chinese AliExpress via haar eigen website.

   Naast de andere booming business van Yvonne Coldeweijer (35) met dure sieraden uit de goedkope webshop van AliExpress heeft de koningin van de onbevestigde roddel besloten de goedkope Chinese webwinkels die opereren onder de naam Ali Express een grotere kans te geven voet aan de grond te krijgen in Nederland.

   Onder de selectieve naam Designed by YvCold prijst zij op haar website een brede kledingcollectie aan, kleurige jurkjes, mooie shawls en degelijke broekpakken voor de moderne vrouw van vandaag.
   Dat het gros van het assortiment blijkt te bestaan uit kledingstukken van AliExpress is geen beletsel volgens Yvonne Coldeweier (35).
   AliExpress verdient het om door een groter publiek gewaardeerd te worden. Dit is de volgende stap.
   Yvonne ontkent dat het dertien in een dozijn kledingstukken betreft, als ze er twaalf besteld krijgt ze er echt twaalf.
   Over de herkomst blijft vooralsnog wel veel onduidelijkheid bestaan, het is niet bekend of de jurkjes door kinderarbeid in Bangladesh tot stand kwamen of dat het gewoon in Chinese ateliers gebeurde waar kinderen uitgebuit worden?
   En ook over de chemische kleurstoffen en de schadelijkheid hiervan is (nog) niks bekend daar de gezondheidsklachten zich pas op langere termijn openbaren, en dan zijn de naaistertjes alweer vervangen door jongere exemplaren.
   Gelukkig voor Yvonne Coldeweier (35) is er aan goedkope minderjarige arbeidskrachten geen tekort in het verre Oosten!

   Het is duidelijk dat Yvonne Coldeweier (35) de kleding samen met AliExpress presenteert als eigen ontwerp om de hogere verkoopprijs te rechtvaardigen, ook daarom is de kwaliteit van de verpakking waarin de kleding wordt verzonden beter en duurzamer dan voorheen. Yvonne Coldeweier (35) stelt dat ze het adreslabel echt zelf ontwerpt en dat het prijsverschil ten dele door de keuze om duurzaam te ondernemen is veroorzaakt. Zo is de bestelling van het geleverde artikel voortaan definitief en is er geen return-policy meer om te voorkomen dat pakketjes eindeloos heen en weer worden gestuurd, wat uiteindelijk de CO2 footprint van het bedrijf zal reduceren.
   En dat is weer prachtig initiatief van Yvonne Coldeweier (35)

   39
   12
   • Sam zegt:

    Jammer joh dat klopt niet wordt gewoon gekocht via een groothandel bij de WTC toren in Amsterdam dan kan je gewoon kleding kopen maar dan moet je zorgen dat je een kvk-nummer hebt mensen die op de markt staan die ik koop daar ook altijd kleding

    2
    5
    • Kapitein Bestevaer zegt:

     Oja joh, en die winkeltjes in het WTC halen het toch ook ergens vandaan?
     Dus hun sub-leverancier tovert het uit z’n mouw of wat? Komt het wel van aliExpress zeg je?
     Want AliExpress is ook een soort WorldFashionCentre.. aha. Maar dan online. Ik snap het.
     En iedereen met een kvk-tje kan daar kopen en op de Albert Cuyp gaan staan. Of een webwinkeltje?
     Ik snap het.
     Zelf persoonlijk zou ik er ook sieraden bij gaan doen. Ringen vooral, heel tableau met 24 ringen voor $8 inkopen en 12 euro per stuk verkopen. Kan jij ook doen.

     7
     0
     • Timmy zegt:

      Nee. AliExpress is een platvorm van de kortste lijn van fabriek naar consument. Wel zonder de Nederlandse consumentenbescherming. Daarom zijn de prijzen goed. Minder verdieners en geen aansprakelijke in je jurisdictie.

      1
      2
     • fanta met brokjes zegt:

      Timmy.
      Je begon zo goed.
      Zinsopbouw, samenhang, on-topic.

      En dan verkloot je het weer in de laatste zin.
      Geen Aansprakelijke in je Jurisdictie.
      WTF betekent dat nou weer?
      Minder Verdieners.
      Wat was jij denkende? Als het moeilijk klinkt dan zal het wel goed zijn???

      3
      0
   • Ali zegt:

    Echt sneu zo’n comment als je te beroerd bent om je eerst op de hoogte te stellen. Te veel van dit soort nitwitterige Nederlanders waar ik m’n buik vol van heb. En maar roepen…………ga je nuttig maken joh!!!!

    2
    0
 1. Osamab zegt:

  Die Maxime is echt een treurig figuur geworden.
  Hij kan net als Henny Huisman en Emile Ratelband maar niet verkroppen dat hij niet meer in het centrum van de belangstelling staat.

  22
  2
  • Speijckerhands. zegt:

   Echt hoor. Timmy.
   Die kronkel in je brein sluit de boel kort. Kun je iets meer duiding geven?
   Fruitvliegen zijn economen vergeleken bij jou.

   5
   1
   • Timmy zegt:

    Zo voor je te hopen dat het sarcasme is van iemand die mij kent zoals weinigen mij kennen en als het aan mij ligt ook geen publieke kennis zal worden. Achterlijk of geniaal is de vraag? Bedoelt of onbedoeld tyvm voor de lach. 👍😂

    0
    0
 2. Ryan zegt:

  Jullie maken toch ook iedereen voor van alles uit.. beginnen jullie nu een teer huidje te krijgen of is dit gewoon hypocriet gedrag 🤣🤣

  1
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.