Maxime Hartman doet grappig

Maxime Hartman

Maxime was in de jaren ’90 echt de bom met Rembo&Rembo op VPRO kinderteevee. Onze Jan keek dat ook altijd op zondagochtend. Maar Maxime is de laatste tijd een beetje treurig geworden. Zijn act van overjarige puber begint een beetje te vervelen en veel anders heeft is niet in huis. En dat ie 60 is helpt dan ook niet. We zien hem dan ook niet meer op de treurbuis en dat is wellicht voor iedereen beter.

Maar Hartman doet nog wel zijn best om grappig te doen op Instagram. En eens in de zoveel tijd zet ie daar een post op waarbij hij hoopt dat het ophef veroorzaakt en hij mogelijk weer ergens wordt uitgenodigd als gast. Nu solliciteert ie naar een plekje bij Roddelpraat door een poging te doen om Jan te beledigen.

“Hoe heet het ook alweer als je in het verkeerde lichaam bent geboren? Dus je voelt je heel knap maar de buitenkant werkt niet zo mee? Een Jan Roos heeft er ook best last van. Zo zijn er veel mensen. Hoe kunnen we deze arme wezens het beste opvangen?”

Ach ja, die ouwe lieverd. Nou Maxime, als je wil mag je heus wel een keertje te gast komen hoor.

https://www.instagram.com/p/CbexarGoEf8/?utm_source=ig_web_copy_link

21 reacties op “Maxime Hartman doet grappig

 1. rollins zegt:

  Hartman is meisjes plagen, kusjes vragen. In dit geval een man en die heet Jan. Hij wil niets liever dan aanschuiven.

  Mand!

  36
  0
 2. Osamab zegt:

  Die Maxime is echt een treurig figuur geworden.
  Hij kan net als Henny Huisman en Emile Ratelband maar niet verkroppen dat hij niet meer in het centrum van de belangstelling staat.

  22
  2
 3. Dhr. A van der Molen zegt:

  Gewoon uitnodigen voor Roddelpraat. Je kunt er altijd dingen uitknippen en later in het doosje opsturen.

  12
  1
  • Speijckerhands. zegt:

   Echt hoor. Timmy.
   Die kronkel in je brein sluit de boel kort. Kun je iets meer duiding geven?
   Fruitvliegen zijn economen vergeleken bij jou.

   5
   1
  • Timmy zegt:

   Zo voor je te hopen dat het sarcasme is van iemand die mij kent zoals weinigen mij kennen en als het aan mij ligt ook geen publieke kennis zal worden. Achterlijk of geniaal is de vraag? Bedoelt of onbedoeld tyvm voor de lach. 👍😂

   0
   0
 4. Ryan zegt:

  Jullie maken toch ook iedereen voor van alles uit.. beginnen jullie nu een teer huidje te krijgen of is dit gewoon hypocriet gedrag 🤣🤣

  1
  1

Reacties zijn gesloten.