Massa Is Kassa Peter Gillis betrapt zijn zoon met schoonmaakster

Peter-Gillis

Momenteel is het de grote vraag of Peter en Nicolleke nog wel bij elkaar zijn, omdat verhalen de ronde doen dat de twee de relatie zouden hebben verbroken. In ieder geval zou Nicol bij Peter weg zijn, maar opvallend is nu wel dat Peter zijn bijzondere genen aan zijn zoon heeft doorgegeven. Massa Is Kassa Peter Gillis betrapt zijn zoon met de schoonmaakster in een huurcaravan.

Peter heeft wel eens buiten de pot gepist in zijn vorige relatie. Met die vrouw heeft hij zelfs kinderen gemaakt waaronder Mark. Ook zoon Mark komt veelvuldig voor in Massa Is Kassa. In Peter’s biografie spreekt hij openlijk over de verschillende affaires die hij er op na hield.

“Ik had verschillende bijvrouwen”, vertelt Peter vol trots in zijn boek. Tijdens deze verschillende affaires heeft hij ook wel eens foutjes gemaakt. Zo stuurde hij ooit per ongeluk een mail met “ik wil je n**ken!” naar de partner van de vrouw waar hij het bed mee in dook. Dan denk je al: ‘een mail?’ HAHA. En dan ook nog naar de partner van… En die partner bleek óók nog eens een parkbeheerder te zijn van een van zijn parken. Zou hij hier ook de hack-smoes hebben gebruikt?

Ook de man van een getrouwde Belgische vrouw zag op de computer dat zijn vrouw naaktfoto’s naar Peter stuurde en kwam dreigend voor het appartement van Peter te staan. Waar houdt het op? Vraag je je dan af. Nou, het einde is ver te zoeken, want een jonge medewerkster van een park stond ook op zijn menukaartje.

Zoon Mark was zijn vader echter voor, want hij greep de schoonmaakster het eerst. “We waren net hevig bezig. Toen jij ineens kwam binnenlopen”, aldus Gillis-junior. Peter reageerde daarop met: “en wat zedde gij?”, waarop Mark’s antwoord was: “te laat!” Goor! Het lijkt verdomme wel Volendam.

Momenteel wordt er gespeculeerd of Peter misschien weer buiten de pot pist en Nicol daarom misschien weg is. Alsof de klappen en beten nog niet genoeg waren…