Instagram

Mascha Feoktistova (Beautygloss) probeert kijkers te trekken met trio-verhalen

Mascha Feoktistova (Beautygloss) probeert kijkers te trekken met trio-verhalen

Mascha Feoktistova (Beautygloss) probeert kijkers te trekken met trio-verhalen. De laatste jaren dalen haar cijfers, dus pakt ze er iets bijzonders bij. Zij en haar vriend zitten op een dating-app om af en toe te kunnen genieten van een trio. Juicechannel denkt dat ze dit onderwerp nu aansnijdt om meer kijkers te trekken.

Mascha Feoktistova (Beautygloss) probeert kijkers te trekken met trio-verhalen

De meid is inderdaad steeds minder interessant aan het worden. Dat is duidelijk af te meten aan de kijkcijfers van haar video’s. Het lijkt erop dat ‘de YouTube-ster’ op zoek is gegaan naar een manier om de kijkers weer naar haar kanaal te trekken. Ze doet dat aan de hand van ‘het bespreekbaar maken van het feit dat ze als koppel op een dating-app zit’.

‘Je moet wat om kijkers te behouden’

De echtheid van het verhaal wordt wel een beetje in twijfel getrokken door verschillende mensen. Juicechannel gelooft bijvoorbeeld wel dat ze echt op een dating-app zitten, maar dat ze het onderwerp nu vooral aanhaalt om aandacht te krijgen. Onze juice-collega schrijft dan ook: “Dit doet ze wel al langer. Maar dat ze er nu openlijk over praat is voor de aandacht. Haar populariteit daalt de laatste jaren enorm. Je moet wat om kijkers te behouden.”

Als koppel op een dating-app

Hoe bracht Mascha dit onderwerp? In haar vlog die ze op Valentijnsdag plaatste, is te zien hoe ze ‘s avonds samen op de bank hangen terwijl ze op zoek zijn naar een derde persoon in een dating-app. Op mij komt het persoonlijk over alsof ze het voor het eerst doen, want Mascha durft geen bericht te sturen en weet ook niet hoe de app precies werkt. Het lijkt zo te zijn dat ze gewoon aandacht wil, maar dit niet eens echt doet.

Even janken om negatieve reacties

Twee dagen geleden plaatste ze een nieuwe video op YouTube om tekst en uitleg te geven over de dating-app. Ze vindt het vooral heel erg raar dat andere mensen het raar vinden en vindt het niet leuk dat ze zoveel ‘veroordeelt’ wordt. Ik denk dat het allemaal wel meevalt en dat ze alleen maar positieve reacties krijgt, maar dat is niet leuk om te vertellen in een video. Bekijk haar volledige video hieronder.

Watch on YouTube

Nog geen reacties