Televisie

Martijn Koning heeft een 22 jaar jongere nieuwe vriendin

Martijn Koning heeft een 22 jaar jongere nieuwe vriendin

Martijn Koning heeft een 22 jaar jongere nieuwe vriendin. Dat laat hij zelf exclusief aan Dennis Schouten weten via Instagram. Hij heeft haar leren kennen via Tinder en laat weten haar erg leuk te vinden. Zij had zijn dochter kunnen zijn, maar laten we het daar dan maar niet over hebben.

Humor en hart gestolen

De man die eerder bestolen werd van zijn humor, lijkt nu geen hart meer te hebben, omdat een meisje van 22 jaar daarmee vertrokken is. Oké, flauw. Je merkt dan toch dat het einde van de dag eraan zit te komen, hè?

Eerder lieten we al weten dat Martijn Koning een actief profiel op Tinder had. Hij besloot het jaar te beginnen met een zoektocht naar de liefde. Die zoektocht bleek al snel tot een succesvol einde te komen, want hij vond de liefde. Of eigenlijk laat hij nu zelf weten dat hij haar al een paar weken kent.

Martijn Koning heeft een 22 jaar jongere nieuwe vriendin

Het gaat om ene Merel die 22 jaar jong is. Voor de mensen die het niet weten: Martijn Koning is zelf 44 jaar en is daarmee dus 22 jaar ouder dan zijn nieuwe geliefde. Goor. Wat het misschien wel nog iets smeriger maakt is dat Martijn op Tinder ook gezocht heeft in deze leeftijdscategorie, want anders kom je elkaar niet tegen.

Relatiestatus

Dennis Schouten had al geprobeerd om ‘Merel’ te bereiken, maar er kwam geen gehoor. Martijn Koning besluit vervolgens zelf een bericht naar Dennis te sturen. Hij schrijft: “Jooooo Dennis, je belt een vriendinnetje van mij appt ze me net. Is er iets dat je me wil vragen? Groetjes”. EEN vriendinnetje? Zeg maar gerust ZIJN vriendinnetje.

“Ik wilde inderdaad vragen naar de status tussen jou en haar”, antwoordt Dennis. Martijn doet helemaal nergens geheimzinnig over en reageert: “Haha. Ja, ik vind haar wel leuk. We kennen elkaar een paar weken.” Wanneer Dennieboy vraagt waar hij haar van kent, is het antwoord: “Tinder“. En dat is niet verrassend, omdat we eerder al een foto van hun samen hadden gedeeld. Lekker, hoor! Vader en dochter…

Nog geen reacties