Mart Hoogkamer zit ook in de Insta-val

Mart Hoogkamer

Je ziet het overal gebeuren bij de BN’ertjes op Insta. Ze staan reclame te maken voor een paar 1000 piek extra of ze gaan voor de zoveelste keer vertellen wat er in hun eigen winkel te koop is. Die lieve Mat Hoogkamer is ook de Sjaak en maakt een van de slechtste reclames ooit voor Pringles.

Naast dat die dingen niet te knagen zijn is de actie ook wel dom. Moet je bussen pulpchips voor je raam zetten om het “paprika” (oranje) te kleuren. Dat gebeurt waarschijnlijk niet met onze Koningsdag shirts, want die enorme prutsers uit Groningen hebben ze niet allemaal op tijd opgestuurd.

Ps: Vandaag minder artikelen want, …..

https://www.instagram.com/tv/Cck5QDQj3Ku/?utm_source=ig_web_copy_link

9 reacties op “Mart Hoogkamer zit ook in de Insta-val

 1. Rex zegt:

  De beste volkszanger van Nederland op dit moment mag shillen wat hij wilt.
  Lekker boeie. Hopelijk verdient hij er bakken met goud mee.

  Btw wie zou het niet doen

  23
  19
  • Martje mijn Hartje zegt:

   Dan ben je in de 20. Zitte al helemaal vol met Mickey Mouse tattoos.
   Heje al een nep bek vol met goedkope Turkse tanden.

   En omdat je 2 jaar niet hebt kunnen optreden vanwege een virus wat doorgaans enkel dodelijk is bij dikkerdjes, maar wel de ganse bevolking voor moest thuisblijven.

   Ga je maar nep chips die ook nog eens niet te vreten is promoten.
   Best wel sneu ik gun Mart beter.

   25
   11
  • Timmy zegt:

   Uhhm. Shilling, ook in overdragetelijke zin, is wat anders dan reclame maken. Heb je een woordje geleerd dat je moet napapegaaien zonder de betekenis te kennen?

   3
   1
 2. hetishemgegund zegt:

  Laat hem lekker zijn zakken vullen nu hij nog jong en gewild is.
  Ooit komt er een tijd dat zijn roem en populariteit voorbij zijn en dat hij zijn centen moet verdienen met een hamburgertentje

  11
  1
 3. Kutter ziefood zegt:

  Hij gaat volgende week ook met onze ‘vreet je scheel aan de makreel’ campagne meedoen op Insta en alle andere socials, net als Patty, Rogier en Gordon overigens.

  8
  0
 4. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  Prima zijn zakken vullen, dat jong zit tenminste beter in elkaar dan al dat BN’er inteelt wat je zoal voorbij ziet trekken. Toch Sjonnie? Nog ff in je bek schijten?

  3
  2
 5. Johndemolalert zegt:

  SCOOOOOOOOOOOOOOOOOP:
  Weer schandaal bij John de Mol
  TELEGRAAF
  ’Vrouw moet opnieuw vernedering ondergaan’
  ’Kaarsverhaal’ Derksen wekt woede: ’Respectloos en misselijkmakend’
  author avatar
  Door KITTY HERWEIJER
  Updated 13 min geleden
  2 uur geleden
  in TV

  Excuses voor zijn kaars-anekdote komen er wat Johan Derksen betreft niet. „Ik neem er geen woord van terug.”
  Excuses voor zijn kaars-anekdote komen er wat Johan Derksen betreft niet. „Ik neem er geen woord van terug.”Ⓒ SBS6

  AMSTERDAM – De ’grappig’ bedoelde anekdote die Johan Derksen aan tafel deelde bij Vandaag Inside over seksueel grensoverschrijdend gedrag van hem als 22-jarige, leidt tot veel woede. Talpa zegt ’geschokt’ te zijn en in gesprek te gaan met Derksen. Derksen zegt „er geen woord van terug te trekken.”

  In de uitzending vertelde Derksen dat hij een bewusteloze vrouw heeft gepenetreerd met een kaars. „Kijk, een heel smerig verhaal hoor, maar dat soort dingen gebeuren: ik was met de keeper van Veendam met twee juffrouwen op stap en we werden liederlijk. We zijn op stap en dronken en we gaan mee naar die woning en die juffrouwen zijn zo dronken, die kotsen ons helemaal onder.”

  Hij vervolgt: „Toen weet ik nog wel – en ik ben er niet trots op, maar dat soort dingen gebeuren als je jong bent: we zijn weggegaan en die juffrouw lag bewusteloos op zo’n bank en er stond zo’n grote kaars en die hebben we erin gestopt en toen zijn we weggegaan.”

  BEKIJK OOK:
  Johan Derksen onder vuur na uitspraken over misbruiken vrouw
  Een ’jeugdzonde’, waarvoor hij zich schaamt, zegt hij. Aan tafel werd er desondanks smakelijk om gelachen, vooral door René van der Gijp, die er nog een schepje bovenop deed. „Heb je hem nog wel aangedaan?” vroeg hij lachend. En: „Ze heeft nog geluk gehad, hè? Voor hetzelfde geld staat er een honkbalknuppel in de hoek. Dan is ze verder van huis.”

  ’Misselijkmakend’

  Schrijfster Susan Smit maakt zich er behoorlijk kwaad om. ’Hoe kan een man zich zo veilig voelen om dit verhaal in het openbaar smakelijk op te dissen en daarbij opnieuw de vrouw (die zichzelf zal herkennen) te vernederen?’, tweette ze.

  „Een woordje dat me opviel, was ik stopte het ’erin’ en niet ’in haar’”, licht Smit toe aan de telefoon. „Een respectloze anekdotisering van zo’n misselijkmakend verhaal. Het laat echt zien dat zij op dat moment niet als mens werd gezien. Het hád een openbare biecht kunnen zijn, dat hij ermee zit. Maar juist de manier hoe hij erover praat, van ’toen kon dat nog gewoon’, laat zien dat hij niks heeft geleerd van deze tijd, waarin het vaak over seksueel grensoverschrijdend gedrag gaat.”

  „Ik denk aan de vrouw die wakker wordt en opnieuw die vernedering ondergaat”, gaat ze verder. Of andere mensen het nou weten of niet dat dit jou is overkomen, dat mensen het zo lacherig bespreken in het openbaar, is opnieuw een vernederende daad.”

  Advocaat Richard Korver vind het ’heel pijnlijk wat Derksen doet’. „Maar misschien is het nog pijnlijker wat de omgeving doet: meelachen. Je ziet zelfs vrouwen in het publiek wat beschaamd meelachen. Je creëert zo een sfeer van: dat moeten we maar tolereren. Als dat de sfeer in het land is, dan is de openheid die door The Voice is ontstaan meteen weer verdwenen”, aldus Korver, die geregeld slachtoffers van seksueel geweld bijstaat.

  Mariëtte Hamer, regeringscommissaris seksueel grensoverschrijdend gedrag, spreekt van „ontluisterende televisie.” Ze vindt het „denigrerend en kwetsend” voor mensen die ooit te maken hebben gehad met seksueel geweld, laat ze weten aan het ANP. „Ook in de jaren zestig en zeventig was dit gedrag niet normaal”, zegt ze.

  ’Dolk in de rug’

  Ook publicist Yesim Candan, die een aantal keren te gast was in het programma, maakt zich boos. „Het is een dolk in de rug van alle vrouwen die onwenselijk seksueel gedrag hebben meegemaakt en dat zijn bijna alle vrouwen. Het ging ook van kwaad tot erger. Je merkte aan Wilfred Genee dat hij het nog probeerde te redden door te zeggen dat de vrouwen hadden ingestemd van tevoren. Maar dat Van der Gijp er nog overheen gaat met een opmerking over een honkbalknuppel. Ik denk dat ze echt excuses moeten aanbieden.”

  Die excuses lijken er niet te komen, als het aan Derksen zelf ligt in ieder geval. „Ik trek er geen woord van terug, ik bied ook mijn excuses niet aan”, zei hij eerder woensdag. Woensdagavond zal de discussie erover wel ter sprake komen in Vandaag Inside, zo laat hij weten aan De Telegraaf: „Ik ga het vanavond vertellen in ons eigen programma. Ik neem aan dat ze er vanavond over beginnen en dan zal ik precies zeggen hoe ik erin sta.”

  Talpa laat weten het als een „ernstige zaak” te beschouwen en zo snel mogelijk met Derksen in gesprek te willen. John de Mol heeft na het Voice-schandaal gezegd op dit vlak het een en ander te willen verbeteren. De vraag is of dat leidt tot maatregelen tegen het programma.

  ’Gesprek aangaan’

  Smit ziet het programma van de buis halen niet als oplossing. „Gecanceld zijn stelt niet zoveel voor: dat is even in de hoek staan en weer terug. Het gesprek aangaan hierover is beter.”

  Candan is het daarmee eens: „Ik ga er graag zitten om het gesprek aan te gaan met hem en om te vertellen dat dit niet kan. Het maakt niet uit of je jong bent. Dit is geen voorbeeld voor jonge mannen. Hij bagatelliseert het daarmee en dat kan niet.”

  Voor strafrechtelijke stappen hoeft Derksen in ieder geval niet bang te zijn. Het voorval is vrijwel zeker verjaard, zegt strafrechtadvocaat Max den Blanken. „Derksen zei 22 te zijn tijdens het incident, dat zou dan in 1971 zijn geweest. Pas in 2013 werd de verjaringstermijn voor zware zedendelicten afgeschaft. Eens verjaard, is altijd verjaard.”

  3
  5

Reacties zijn gesloten.