Kom op, Roy. Wees een vent!

Roy Donders 1

Zeg Donders, je ligt tegenwoordig met een vrouw in je nest. Dat betekent ook dat je ff een paar dingen anders moet gaan doen. Toen je vroeger nog van potenstein was kon je doen en laten wat je wil. Maar nu je de Griekse grondbeginselen hebt ingeleverd voor Michelle kan je niet reclame gaan maken voor een fles wasparfum.

Bier, bbq, voetbal, auto’s, dat werk. De tijd van lipgloss en geurkaarsen is voorbij, Roy.

https://www.instagram.com/p/CcXw7-GovbJ/?utm_source=ig_web_copy_link

16 reacties op “Kom op, Roy. Wees een vent!

 1. >>>>B R E A K I N G N I E U W S zegt:

  >>>>B R E A K I N G<<<<

  Danny de Munk gaat dinsdag even langs bij de directie van Stage Entertainment nadat een aantal zaken die het daglicht niet kunnen verdragen ineens in de schijnwerpers kwamen te staan.

  Onze laatste trots en toeverlaat, onze laatste rots in de branding, de familieman die zelfs nog van Jantje Smit een schuinsmarcheerder maakt als je die twee vergeleek, díé Danny de Munk heeft heel wat uit te leggen.
  Als hij het zich nog herinnert tenminste.

  Wat is namelijk het geval?
  Vanaf z'n zeventiende ongeveer liep Danny de Munk al snuivend, blowend en zuipend z'n éénogige vriendje achterna en elk lekker ruikende meisje reeg hij aan de blanke sabel.

  Ook nadat hij zich in het echt liet verbinden met Jenny Sluyter in 1998 zou hij hiermee onverminderd zijn doorgegaan, wat overigens normaal concept lijkt in dit wereldje.

  Ter illustratie noemen we even snel de buitenechtelijke activiteiten van Marco, Humberto, Harry, Charly, Ali, Jeroen, Martijn, Peter, Bernard en ga zo maar even verder..

  Toch heeft Danny de Munk in enkele gevallen zijn hand overspeeld en dat zou hem nu zomaar parten kunnen gaan spelen. Zo wil het gerucht dat hijzelf en enkele vrienden of bekenden aan bepaalde dames gunsten beloofd zou hebben in ruil voor geyle seks met één of meerdere heren én een dildo.

  Iedere gek heeft natuurlijk wel een gebrek, en op elk huisje past een kruisje. Inmiddels zijn we er wel aan gewend dat het complete Stage Entertainment bestaat uit smeerpijpen die de veelwijverij tot een kunst hebben verheven, maar een dildo waren we nog niet eerder tegengekomen.

  De dames in kwestie helaas wel.
  Danny de Munk was natuurlijk op tienjarige leeftijd al een volwassen superster, precies zoals Michael Jackson. Klaarblijkelijk is Danny de Munck net zo verknipt als Michael Jackson. Enfin, dat komt nu dus allemaal boven water.

  Slachtoffers die sinds 1990 kampen met trauma's, nachtmerries, frigiditeit en anorexia die te wijten zijn aan blootstelling aan de muziek, de film of het gedrag van Danny de Munk worden dringend verzocht zich te melden bij het onafhankelijke meldpunt Mores, de politie of bij de afdeling personeelszaken van Stage Entertainment.

  Hopelijk blijft het allemaal bij deze onthullingen maar de kans is vrij groot dat er eerdaags weer een beetje meer geroerd gast worden in die enorme beerput. We wachten de reactie van Danny de Munk voorlopig af

  17
  1
 2. Gnoe zegt:

  Danny heeft zijn hand overspeeld. Roepen in een weekblaadje dat hij niets te verbergen heeft. Ja als je dan iemand samen met je zwager en een vriend in een auto half hebt aangerand dan kan ik mij voostellen dat die vrouw denkt. Jij vuile vieze schijnheil. Maar dit mannetje is zo overtuigd van zichzelf dat hij denkt alles onder controlle te hebben. Een klein ratje is het

  6
  3
 3. Scooperdescoop zegt:

  Sc ooooo pppp
  Schouten gaat rectificeren inzake DE Mol.
  Tweede keer gezichtsverlies vanwege de grote schreeuwmuil van het alcoholvarken Rooos

  2
  8
  • DIENSTMEDEDELING zegt:

   DIENSTMEDEDELING aan eenieder die dit aangaat.

   De betaalde €5000 voor het verzwijgen van de publiekelijke mishandeling van Shima Kaes op 2 maart 2015 in the Harbour Club na afloop van het Edison Gala hoeft niet gerestitueerd te worden. Geniet van de dag en een vrolijk Pasen allemaal.

   Groetjes.
   J.

   9
   0
 4. Piet zegt:

  WEES ZELF EENS EEN VENT meneertje die altijd dronken is tijdens de uitzending, en geef toe dat je KEIHARD heb gelogen met je ‘bewijs’ inzake John de Mol.

  Je bent al net zo’n hypocriet mannetje aan het worden, als die gekke Steven hier.

  3
  5
  • Daar die sneue kut weer zegt:

   Ah, Pietje, sneue kut, ben je nog steeds gefrustreerd over de autootjes van de boys? Wat een leven heb jij

   Tja, vieze kale pietje, als je zelf nou es een baan zou zoeken in plaats van de hele dag op de zolder van je marekaanse mœder de hœr te zitten blowen en rukken, kleine kale besneden rifaap, dan kon je misschien zelf een fijne tweedehands Premiumklasse bolide kopen. Denk je ook niet?

   Zie het maar zo: als je probeert een leven op te bouwen in plaats van de hele dag drugs te gebruiken en vieze kinderprôn te kijken valt de rest qua belangrijkheid wel mee.

   Of koop een touw van 2½ meter en hang jezelf op. Vrolijke Pasen voor de andere mensen. Ga ’s deaud.

   6
   1
   • Timmy zegt:

    Ask nda imune Timmy. 👍 Kleine Molletjes don’t impress nor scare me. Timmy zei koop harbour club trash gewoon af. Laag volk. Die happen op knikkerts. Ik niet. En ook niet de betrouwbare persoon voor die het foute pad kiezen.

    1
    0

Reacties zijn gesloten.