Mart Hoogkamer wil niet zwemmen in bier

Mart Hoogkamer wil niet zwemmen in bier

Mart Hoogkamer wil niet zwemmen in bier, maar natuurlijk wel in Bacardi Lemon. En dat waren ze even vergeten tijdens een 16 seconden durend optreden bij de Pinksterfeesten Beckum. Na 3 glazen pils zijn kant op kwam een waarschuwing, na nog 3 goudgele rakkers was het gedaan en ging hij weg.

De vraag is nu: Is Mart Hoogkamer een verschrikkelijke aansteller of heeft hij gelijk? Ik zou het eerlijk gezegd ook niet trekken als een stel puistenkoppen drinken naar me gooien, maar voor die paar ruggen zou ik mijn liedje wel ff afzingen. Zijn manager is duidelijk: “Dan zeggen ze: ’Het gaat maar om drie biertjes’. Of: ’Hij is niet geraakt’. Als ik met een pistool op iemand schiet, maar ik raak ’m niet, dan is het toch ook niet minder erg? Wat maakt het uit om hoeveel biertjes het gaat en of hij niet geraakt wordt? Er staan ook kinderen vooraan hè, die dat spul over zich heen krijgen. Of stel dat het Mart op zijn gezicht of op zijn microfoon raakt? Wij moeten daarna ook weer naar een volgend optreden.”

https://www.instagram.com/tv/CeddffoqPft/?utm_source=ig_web_copy_link