Mart Hoogkamer gaat vreemd via Snapchat

Schermafbeelding 2022 08 21 om 11.10.48

Yvonne Coldeweijer heeft tegenwoordig een leuk rubriekje op Instagram waar mensen hun seksuele avontuurtjes met BN’ers delen. Dit keer bleek: Mart Hoogkamer gaat vreemd via Snapchat.

De bron van Yv zegt via dm: “Hij contact mij nog steeds zo 2 x per maand of ik geil ben en echt niet met hem wil afspreken.” Oeps, Mart. Maar dat is nog niet alles: “Hij heeft een geheim Snapchat account waar ze vriendin zeker niet van af weet.”

Dan zou je kunnen denken dat die persoon liegt, maar een andere bron volgt al snel. Ook deze meid zegt contact via Snapchat te hebben gehad en stuurt er zelfs foto’s van.

Zelfs die vals zingende eendagsvlieg van een Mart Hoogkamer gaat vreemd, hij lust er wel pap van om buiten de deur te snoepen. Zou z’n vriendin het weten? Hij doet op Snapchat wel erg achterdochtig en heeft het veelvuldig over vertrouwen. Dit zaakje is dus niet te vertrouwen.

Mart Hoogkamer gaat vreemd via Snapchat
Mart Hoogkamer gaat vreemd via Snapchat
Mart Hoogkamer gaat vreemd via Snapchat
Mart Hoogkamer gaat vreemd via Snapchat

13 reacties op “Mart Hoogkamer gaat vreemd via Snapchat

 1. Wesley zegt:

  Inderdaad Jan Roos, hij heeft 1 hitje ons 1 dagsvlieg,

  En kijk hoe popijopie hij zich gedraagt. Klein kind ik doe het niet voor het geld ! Nee we weten nu dat je het voor die sloeries doet.

  13
  2
 2. Smart Zoogkamer zegt:

  Dit is wel heel simpel aan het worden. Zal ik een snapchat delen van mijn intieme gesprekken met “koningin maxima”? Uiteraard geen foto’s of ander ondersteunend bewijs maar “geloof me op m’n blauwe ogen” 🙄

  4
  4
 3. Hansie zegt:

  Hij gaat altijd voor kwaliteit. Maar wat er niet inzit, komt er ook niet uit. Leestekens, woordsamestellingen. Wederom ondermaatse kwaliteit Martje. Wel mooi in afstemming met je andere kwaliteiten.

  2
  0
 4. Jelmer (anti dorpszangers) zegt:

  Mart uitdehoogteKamer. Het zoveelste zangtalentje die denk dat hij wat is omdat er idioten zijn die grof geld betalen om deze knaap te horen raaskallen. Als die niet weg loopt voor een druppel bier op zijn coltrui.

  4
  0
 5. Jan Roos het bef🐷 zegt:

  Als ik maar constant berichten plaats alles gejat nu ook weer over slechte mensen valt het minder op dat ikzelf een achterlijke mislukte vette pauper ben

  2
  0
  • Joyce Prinsen partner in crime en dik 🐰 zegt:

   Ik ben trots op je dikke bedelaar. Dank zij jou hebben we 20k in de maand. Blijf vooral zeggen dat je donaties tekort komt.

   2
   0
 6. Schoonmaken zegt:

  Mart heeft gisteren wel even z’n hele huis lopen schoonmaken zag ik. Dat ik zie ik ons luie donders hier niet 123 doen.

  0
  0
 7. Joycie Prinsen prettig uitgescheurd zegt:

  Ik tril nog van genot. Once you are gone black / het kleine garnaaltje van Jan is om te lachen

  3
  0

Reacties zijn gesloten.