Mart Hoogkamer doodziek

Dat kan gebeuren. Gozertje zit vol met snot. En dan gaan mensen lopen huilebalken dat ie afzegt omdat ie geen zin heeft. Wat is dat voor gelul. Enfin, Mart is er ook niet blij mee en maakt een emotioneel betoog. Alleen het vreemde dat Hoogmaker zegt dat ie er gezond uitziet.

Volgens mij heeft ie geelzucht namelijk.

33 reacties op “Mart Hoogkamer doodziek

 1. Frikandel zegt:

  “Mijn keel doet nog steeds pijn”? Aha is hij met kaasboerke Marcelleke voor het eerst in het frikandellen bos geweest? Ik wil er liever niet aan denken maar kan mij voorstellen dat je keel behoorlijk pijn doet als je voor het eerst heel het frikandellen bos afgegaan bent.

  17
  2
   • Freek de Jonge zegt:

    Monkey Pox Virus, MPV dus, alleen discriminerend voor engelse apen (en voor engelse zwarten). Zo doen we dat in politiek correct Nederland!

    6
    0
  • Dry_Patty zegt:

   “Zie er gezond uit” ” ik wil kwaliteit” kijkt die kerel wel eens in z’n spiegel met z’n oranje smoel. En hoort hij z’n eigen geschreeuw niet?

   7
   2
  • Dutch Matrix zegt:

   Haha al die domme netfixers hebben vaids! Nu in de zomer zijn ze al ziek en dan moet de R nog in de maand komen. IK denk dat ik maar iets in de uitvaart ga doen, gat in de markt. Blijf vooral luisteren naar Hugo, Rutte , Koopmans, Dissel en al die andere zo slimme mensen die het zo goed met jullie voor hebben. Duimpje naar beneden is een trigger!

   5
   3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.