Marieke Elzinga niet meer heel erg overspannen

Gut gut, wat is het leven van Marieke ook heftig. Met het schuim op haar lippen zat ze 1,5 maand op de bank zitten grienen met een stuk chocolade in haar knuistjes. Vandaag werd bekend dat ze maandag weer plaatjes aan elkaar gaat kletsen met Mattie Valk op Q-music. Super knap hoor.

Alleen bij de introductie ging het al mis. “Ik krijg bijna stress van de manier waarop je me aankondigt. Zoveel druk en het ging juist zo lekker.” En dan doet ze opeens alsof ze op vakantie is geweest. “De afgelopen weken dat ik echt even helemaal vrij ben geweest van werk waren echt goed en ook echt nodig. Ik had het ook in alle eerlijkheid best wel een jaartje eerder of zo kunnen doen.” Je had een burn-out, mop. Het was geen maandje op reis.

“Ik heb besloten om er even op woensdag niet te zijn. Ik heb er veel zin in, maar wil ook even een soort van zachte landing hebben. Het leek me niet zo’n goed idee om gelijk vol in die sneltrein te gaan. Ik vond het best lastig om er even voor te kiezen om die woensdag er even uit te halen, maar toen ik het eenmaal had besloten dacht ik: het is een goed idee.” Oftewel een burn-out.

18 reacties op “Marieke Elzinga niet meer heel erg overspannen

  • Dr. Spock zegt:

   Welnee.
   Als je geen passie meer voelt voor je werk moet je er even mee stoppen.
   Dan ga je een poosje niks doen, vrienden bezoeken, beetje vakantie vieren, doorzakken, in de tuin liggen, de natuur zien… Dat soort dingetjes.

   Als ik Marieke zo hoor zou ze er lekker een jaartje niks doen aan vast moeten plakken. En waarom niet? Geld genoeg op de bank. Werken wordt zo ontzettend overschat.

   9
   0
 1. Ted zegt:

  Boeiend / NOT
  Afzeiken
  Haten
  Demoniseren
  Niemand deugt
  Iedereen slopen we
  Het minne verdienmodel van de 2 schooiers Roos en Schouten.
  Is het jaloezie van de sneue kastheumoo die zichzelf als ster droomde in medialand.
  Voor hem alleen bruine sterretjes!
  Roos is al jaren een minne rat.
  Ernstige hersenrot vanwege zijn alcoholverslaving

  3
  16
  • Pieter zegt:

   En dan te bedenken dat de beste man helemaal geen Mattie heet maar gewoon Pieter.
   Maar ja Pieter is natuurlijk niet hip en inclusief. Want ja Pieter is natuurlijk een afgeleide van Pieterszoon. En die zal vroegah vast wat slaafjes hebben verhandeld. En dat kan natuurlijk echt niet volgens sneeuwvlokjes in Emsterdem.

   4
   0
   • Charlie da Silva zegt:

    Met zijn ´Real men make twins´ t-shirt ‘ ha, ha, ha, ha, ha, nou jij dus niet latente pisnicht, met je dode kikkervisjes, ha, ha, ha!!

    2
    0
 2. Anneliese Kholmann zegt:

  Niet zo jokke brokken Marieke! Je had wat last van de prikkies. niet netjes naar mensen die echt een burn out hebben/hadden.

  4
  3
  • Lul erinrammen zegt:

   Paardenbek en reus (te lang).
   En ik mag het zeggen want ik ben ook lelijk en ook lang (2.04m)
   Wel handig bij de vrouwtjes. Ongeacht mijn lelijke bakkes wil haast elke dame wel een x neukoh want ja lange lul he.

   0
   1
 3. Gosslip_88 zegt:

  Echt een vermoeiende vervelende vrouw, erg aanstellerig. En die vierkante minecraft kop is ook niet om postzegels van te drukken,of toch wel.. Naja fewoon bloedvervelend schreeuwmeisje

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.