Marieke Elsinga overspannen

Marieke Elsinga

Ze stopt tijdelijk met ochtendshow bij Qmusic liet ze vanmorgen in een spraakbericht in de uitzending weten. “Ik krijg heel vaak de vraag: ’Hoe hou je dat vol’? Dat je radio maakt én televisie’. Mijn antwoord is dan altijd: ’Ik vind het gewoon het allerleukste om te doen. Het geeft mij heel veen energie’. Maar de laatste tijd merk ik dat het me juist energie kost.”

„En daarom heb ik besloten heel even op de rem te trappen, zodat ik over twee jaar nog steeds kan zeggen dat ik dit het allerleukste vind om te doen. Daarom ga ik de komende tijd even geen radio maken.” En dat heet in grote mensen taal dat ze met het schuim op de lippen op de bank ligt te janken. Oftewel overspannen is.

We wensen haar en haar tepels veel beterschap.

30 reacties op “Marieke Elsinga overspannen

 1. helaaspindakaas zegt:

  Een beetje uit je nek lullen.
  Een beetje plaatjes draaien.
  Van die lege inhoudsloze nietserigheid zou ik ook overspannen worden.

  15
  2
 2. Anti-Globalist zegt:

  VAIDS, vaccine acquired immunodeficiency syndroom zorgt voor vermoeidheid. Dit deugmenschje heeft uiteraard alle slow lethal injections genomen en heeft zelf geen flauw idee wat ze heeft want de injectie zijn veilig en effectief? HAAAHAHAHAHA….

  21
  11
  • Teun van de Kamer zegt:

   Wow! Jij weet waarover je praat.
   Goed hoor!

   Niemand weet wat je zegt. HAHAHA….

   10
   7
  • Oldskoolblod zegt:

   Als je niet alleen de msm volgt dan weet je wel waar Anti-Globalist het over heeft. Alleen de bubbelbewoners begrijpen het niet en zullen dat ook nooit doen. Is dat erg? Nee.

   6
   4
  • Timmy zegt:

   Anti globilisme is al millenia een tool van de globalisten om hun globale macht in handen te houden. Denk maar eens na vrind. Met wie zullen we de socialisten kapot laten maken? Maak wat fascistische patriotten en attack monkey’s. Bevecht die “hun” privileges van ze nemen. Van binnen of van buiten. Nou de geschiedenisboekjes nog eens goed lezen en in je spiegel kijken tot je ziet hoe dom je bent en vervolgens iets minder dom wordt. Graag gedaan.

   1
   3
  • Anti-Globalist zegt:

   Nee idd volgende week is tante Tilly jarig, broer van Henk, en die wil graag krokussen hebben die niet op narcissen lijken…

   2
   0
  • Marieke zegt:

   Thanks.
   Jij hebt best een rotkop eigenlijk.
   Laat eens iets aan je tanden doen.
   En je wenkbrauwen…

   1
   0
 3. Henry zegt:

  Je plukt al je berichten van internet af
  Niets uit eerste hand
  Stelletje godverdomde klootzakken varken Roos en schlemiel nitwit schoutens nare valse kastheumoo
  Ga er mee door
  Totdat iemand een loden pijp in je nekje legt / lees xxxl varkensnek van de alcoholist Roos uit Bergen

  2
  15
  • Dhr. A van der Molen zegt:

   Waarom bent u altijd zo haatdragend tegen Jan Roos? Heeft Jan Roos u misschien wat aangedaan? Is dat dan de reden waarom u continu zo reageert?

   5
   1
  • Liz zegt:

   Het aardige van dat agressieve getyp is, dat die waus er een hoop energie insteekt. Jan daarentegen, leest het niet of haalt zijn schouders op omdat hij zich kan voorstellen, hoe iemand met ernstig zuurstoftekort geboren kan reageren.

   3
   0
 4. In memoriam hopelijk snel zegt:

  Hier rust tot ieders genoegen de volgevroten kalende haatbig uit Bergen
  Het ongekende stuk vullis sinds decannia. De ploert en smeerlap aller tijden
  Wishfull thinking
  Roos
  Sterphhh
  Verzuip in je eigen kots of bloed

  1
  8
  • Dhr. A van der Molen zegt:

   Waarom bent u altijd zo haatdragend tegen Jan Roos? Heeft Jan Roos u misschien wat aangedaan? Is dat dan de reden waarom u continu zo reageert?

   3
   1
 5. Trudy zegt:

  Roos vieze plurk
  Ga eens gauw deadt
  Hartaanval naast de glasbak of zo smerige alcoholist

  0
  10
  • Dhr. A van der Molen zegt:

   Waarom bent u altijd zo haatdragend tegen Jan Roos? Heeft Jan Roos u misschien wat aangedaan? Is dat dan de reden waarom u continu zo reageert?

   3
   1
 6. Janroosvoorpresident zegt:

  Hebben die figuren met al die haat reacties tegen Jan niets beters te doen? Pleur op joh

  4
  0
  • Aarsstulp zegt:

   Ik zou Marieke Elsinga willen blijven volpompen. Ik word er bijna emotioneel van. God wat een seks zou ik met haar willen bedrijven …. wat een heerlijk wijf

   1
   4
 7. Die dikke uit de jury zegt:

  Marieke Elsinga.. het meest overgewaardeerd kind in showbizzland.. Bah wat een vreselijk egoïstisch en ongetalenteerd ding is het.. zolang de shows waarin ze zit een hoog Marieke-gehalte heeft kan ze de energie opbrengen om een gezellig mens te zijn, maar zodra mevrouw een onderwerp voor haar voeten krijgt wat haar overduidelijk geen fuck doet, haakt mevrouw af en komt het ware “prinsesje” in haar naar boven…

  Alles voor de poen om haar decadente leventje in Amsterdam te kunnen volhouden, maar ach.. kindjelief vind vroeg opstaan toch wel een dingetje.. dus skippen dat programma onder de noemer “ff bijkomen”….

  Bijkomen mn reet… waarvan? 4uurtjes (JA, 4 UURTJES) werken in de ochtend?

  Hooooo! Soms 2uurtjes Boulevard erbij… werkdagen van 6 uur…. manmanman

  1
  1

Reacties zijn gesloten.