Uit eerste hand

Marieke Elzinga niet meer heel erg overspannen

Marieke-Elsinga

Gut gut, wat is het leven van Marieke ook heftig. Met het schuim op haar lippen zat ze 1,5 maand op de bank zitten grienen met een stuk chocolade in haar knuistjes. Vandaag werd bekend dat ze maandag weer plaatjes aan elkaar gaat kletsen met Mattie Valk op Q-music. Super knap hoor.

Alleen bij de introductie ging het al mis. “Ik krijg bijna stress van de manier waarop je me aankondigt. Zoveel druk en het ging juist zo lekker.” En dan doet ze opeens alsof ze op vakantie is geweest. “De afgelopen weken dat ik echt even helemaal vrij ben geweest van werk waren echt goed en ook echt nodig. Ik had het ook in alle eerlijkheid best wel een jaartje eerder of zo kunnen doen.” Je had een burn-out, mop. Het was geen maandje op reis.

“Ik heb besloten om er even op woensdag niet te zijn. Ik heb er veel zin in, maar wil ook even een soort van zachte landing hebben. Het leek me niet zo’n goed idee om gelijk vol in die sneltrein te gaan. Ik vond het best lastig om er even voor te kiezen om die woensdag er even uit te halen, maar toen ik het eenmaal had besloten dacht ik: het is een goed idee.” Oftewel een burn-out.

https://www.instagram.com/p/Cd-AiG0Koqa/?utm_source=ig_web_copy_link

Nog geen reacties