Marieke Elsinga is zwanger

Marieke Elsinga

Die mevrouw die het allemaal even niet meer aan kon is zwanger. Of dat iets te maken heeft met haar maanden verlof wegens een burnout weet ik niet. Wellicht heeft ze haar vrije uurtjes op die manier ingevuld. Wel hartstikke leuk voor Marieke en haar kat.

Al neem ik aan dat het van een kerel is. Wat zullen haar tepels straks gevoelig zijn met dat gezoog. Ben heel benieuwd hoeveel die gaat drinken.

https://www.instagram.com/p/CeSx-jHqKWV/?utm_source=ig_web_copy_link

17 reacties op “Marieke Elsinga is zwanger

 1. Clubber Lang zegt:

  Waarom praat onze Janus hier nou over de gevoelige tepels van Marieke Elzinga? Daar zit toch geen hond op te wachten, baby-technisch?

  4
  4
  • Jajaja zegt:

   Die Marieke zal vast een hele lieve meid zijn maar vertegenwoordigd wel sneeuwvlokje Nederland. Ik zit in de zelfde leeftijdscategorie dan haar en het valt mij op dat veel vrouwen uit mijn omgeving hetzelfde gedrag vertonen net als Marieke. Het lijkt wel een patroon anno 2022.

   Ze zijn mega ambitieus en willen van alles maar tegelijk niets. Zijn haast elke twee weken wel een keer school ziek want ….. Eens per 1.5/twee jaar een keer een paar maanden burn-out want klimaat stress of een of andere ander onbekend, niet herleidbaar ziektebeeld.

   Ik noem het betaald verlof maar aangezien de HR afdeling enkel uit dezelfde wijven bestaat (die wellicht hetzelfde van plan zijn), vinden ze het allemaal wel best. Voor wat hoort wat. Ze gunnen elkaar de ruimte.

   Binnen deze burn-out tijd werken ze gewoon niet. Ook niet op therapeutische wijze. Ook niet weer opbouwen. Om er vervolgens pardoes weer te zijn. De betreffende dames worden bijna allemaal zwanger tijdens deze burn-out periode. Terwijl kinderen erg stress vol en veel tijd en energie vergt. Je zou zelfs kunnen stellen dat het misschien niet zo slim is om aan kinderen te beginnen als je niet zo goed in je vel zit. Maar vertel dat maar eens aan een aspirant zwangere en je krijgt een klap in je gezicht.

   Dit patroon herhaalt zich vervolgens weer over 1 jaar en een half. Tot dan!

   15
   0
  • Kwark zegt:

   Nou mijn beste Paul.
   Je bent te laat kerel!

   Deze paardenbek had als compensatie goeie tetten.
   Voor de rest is ze te druk, teveel praatjes, te lang en heeft ze een rot kop.

   Nu ze zwanger is krijgt ze dadelijk kwak tassen en is haar ‘key selling point’ weg.

   3
   0
  • Pispaal zegt:

   Zak over de kop en gaan. Want anders maakt dat paardenhoofd alle lust ongedaan.

   2
   0
 2. Geert van der S. zegt:

  Lekker wijf hoor.
  En over een maandje of negen een lekkere MILF.

  Als ik nou moest kiezen tussen Eva Jinek of Marieke Elsinga dan zou ik niet twijfelen.

  Maar grote kans dat Marieke gillend wegrent.

  6
  1
 3. Min Kortspringen zegt:

  Dit is het einde van Marieke Elsinga, als ze eenmaal een brood in de oven gehad hebben worden het meteen zeurderige ouwe soepkippen.

  2
  1

Reacties zijn gesloten.