Televisie

Marco Borsato laat van zich horen

Marco Borsato laat van zich horen

Marco Borsato laat van zich horen. Hij deelt op Instagram in zijn verhaal een felicitatie richting zijn dochter Jada Borsato die vandaag twintig is geworden.

Bijzonder om iets van Marco Borsato te horen

Een dezer dagen is het bijzonder als we iets van de zanger te horen krijgen. Na het hele gedoe rondom TVOH is Marco nergens meer te bekennen. Hij wordt namelijk verdacht van het een en ander en houdt daarom liever nog even zijn mond dicht.

Zelfs toen hij een keer op televisie verscheen bij een voetbalwedstrijd lag Nederland op z’n kop. De schrik zat er in toen Marco opeens weer te zien was. Maar nu kruipt Marco Borsato langzamerhand uit zijn schaduw. Eerst werd hij ook al gespot bij een gekke nieuwe hobby, nu is hij actief op Instagram.

Marco Borsato laat van zich horen

Eerder deze week feliciteerde hij zijn zoon Luca ook al met zijn verjaardag. Nu is zijn jongere dochter Jada aan de beurt. Zij is vandaag twintig jaar geworden. Hij schrijft erbij: ‘papa & mama zijn trots op je’. Gefeliciteerd, hoor!

Psst… Dennis: is dit ook te oud voor je? Anders zou het wel geinig zijn om Jada eens een dm’etje te sturen. Maar volgens mij zijn blonde, veel te jonge sprietjes meer jouw ding, hè?

Nog geen reacties