Marc van der Linden verwijdert foto interieur

Precies de foto van hierboven is verdwenen van zijn Instagram. Wat raar. Oh nee, wacht. Dat is helemaal niet raar, want die foto bevestigt nou juist dat Van der Linden inderdaad seks- en drugsfeestjes geeft, waar wij beelden van hebben. En dus dacht die afgegleden “royaltykenner” wissen met die handel.

Wat wel heel erg ouderwets denken is, want het is nou niet zo dat als jij iets verwijdert, de foto van heel internet verdwijnt. Liever gezegd, we hebben hem hier zojuist boven geplaatst. Wat is nou de angst van Christal Meth Marc? Dat zien jullie in de volgende uitzending van Roddelpraat. Maar de kans dat de familie “Van Oranje” deze man nog willen inhuren is daarna heel klein.

53 reacties op “Marc van der Linden verwijdert foto interieur

 1. Robbie zegt:

  Vertellen jullie er dan ook ff bij dat Marc heeeeeeeel veel geld krijgt??? En dan bedoel ik zwijggeld he, dat heeft hij zelf toegegeven op tv bij Ranking the stars op BNN. Toen was Ranking the stars nog leuk. Trouwens nu ik het daarover heb!!! Dennis bedankt gast dat je ons dankbaar was en benoemde bij Ranking the stars, al was deze Ranking the stars niet leuk vond het tof van je dat je ons benoemde!!!!

  19
  7
 2. Slijterij S. Bergen zegt:

  Wij bij Slijterij S. te Bergen hebben een zwaar vermoeden dat de meeste kijkers van het VMBO af komen. Dat is niet erg hoor maar dan ben je gewoon niet zo slim.

  0
  17
 3. Gordon sanitaire zegt:

  Dat is niet liegen…. gewoon een vorm van bescheidenheid. Ik raad jou aan om hen achterna te doen. Denk je nu echt dat die hun geld in hun schoot geworpen krijgen? Het zijn 2 vechters die naar oplossingen zoeken en geen luierikken met debiele uitspraken zoals jij. Stel dat Dennis morgen content maakt over zijn auto dat maakt het enkel maar erger. Tonnen respect voor deze 2 mannen en ik hoop dat ze nog tonnen mogen verdienen ook. Ik verdubbel alvast mijn donatie.

  2
  1
 4. zeurpietje zegt:

  OVERAL DELEN GRAAG:

  Wil je als genaaide donateur je geld terug? Dat kan!

  Van de laatste 13 maanden kun je je geld terughalen bij je bank.

  Backme.org gebruikt een door de banken gedoogde maar niet officiële manier om toestemming voor automatische incasso’s te verkrijgen.

  Daardoor kun je een Melding Onterechte Incasso (MOI) doen bij je bank.

  Google het maar!

  Binnen 2 tot 4 weken heb je dan je geld terug.

  13
  78
  • Steven zegt:

   Boeien. Dûh.
   Kan ik ook met terugwerkende kracht m’n maandelijkse bijdrage verhogen?

   Ik wil de redactie graag bedanken voor het actief weren van subversieve idioten die hier alleen maar de sfeer kømen verkløten.

   Weggejorist en øpgerøt 🤣😂

   Bedankt Dennis en Jan
   Ik hoop dat het weer een mooi jaar wordt met jullie 😄👍

   48
   2
  • Beckham van Glanerbrug zegt:

   Wat is precies het probleem? Ik heb een abonnement bij Netflix, EurosportPlayer, et cetera. Ik ga ook wel eens naar een goed (duur) bordeel. De leveranciers van deze diensten rijden allen in een groter auto dan ik. Ik betaal voor een dienst en krijg het product waarvoor ik betaal. Ben ik ontevreden, dan zeg ik op; ben ik tevreden, dan blijf ik lid. Wat de leverancier met het ontvangen geld doet interesseert mij geen lor, tenzij het ten koste gaat van de geleverde dienst.
   En dat gebedel…. ja, dat doet bijna iedereen direct of indirect. Er zijn directeuren die NOW-subsidie hebben om te overleven terwijl ze in een auto rijden die duurder is dan mijn huis.

   37
   4
 5. Toon zegt:

  PORSCHEEEEEEEE RANGE ROVERRRRRRRRRR
  iedereen die het hierover heeft wordt gebanned, daarom zie je zo weinig comments onder de nieuwe artikelen 🙂

  5
  28
  • Dhr A.nus zegt:

   Je bedoeld niet iedereen! Jij bent de enige met je 100 accounts. Het boeit voor de rest helemaal niemand wat hun met het geld doen. Ik hoop dat jij heel snel doodgaat irritante mongool

   28
   1
  • Contrapasso zegt:

   Mij boeit het letterlijk niet wat ze met hun geld doen. Je gaat toch ook niet bij Videoland kijken wat de CEO’s met hun geld doen?
   Je betaalt om het programma te steunen, en als het goed met Jan en Dennis gaat, dan gun je ze dat toch, mits je het programma leuk vindt?

   9
   1
 6. Wentelteefje BroodjeGezond zegt:

  Die landrovers van 2013 zijn helemaal niet zo prijzig op marktplaats. Het zal het onderhoud, belasting en brandstof eerder zijn.

  16
  2
 7. Hans van Grietje zegt:

  Wat een rancune. Laat die man feestjes geven. Dennis doet trouwens precies hetzelfde met gemiddeld 4 chicks per week, zonder rubber zoals hij zelf toegeeft. Wat is het verschil?

  4
  0
 8. Stichting Dierenlot zegt:

  Hey Jamal ouwe rammer, ondanks je frustraties wil ik je toch even een compliment geven dat je die arme geitjes met rust hebt gelaten en nu je pik in Marc het vark hebt gestoken.

  1
  1
 9. Kells zegt:

  Waar is die gekke video dan te zien? Nu ben ik wel erg benieuwd of het echt zo “schokkend” is als dat er beweerd wordt?? Wat is er mis met een beetje seks mensen, wat zijn we ineens preuts geworden :-p

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.