Televisie

Marc van der Linden verschijnt weer op televisie

Marc van der Linden verschijnt weer op televisie

Marc van der Linden verschijnt weer op televisie met een serie over Prins Bernhard. Hoe kan het ook anders? De vraag is alleen wel waarom ervoor gekozen is om Marc weer een podium te geven.

Eventjes stil rondom Marc

Het is alweer eventjes een tijdje stil rondom Marc van der Linden. We hebben vaak genoeg de meest gekke nieuwtjes over hem voorbij zien komen. Een aantal maanden geleden kreeg hij een herseninfarct waarna hij in een plas bloed op de grond door zijn vader werd gevonden.

‘Een flinke opdonder’

Daarna is het nooit meer helemaal goed gekomen. Marc zegt zelf ook dat hij er een ‘behoorlijke opdonder‘ van heeft gekregen en dat bleek ook wel toen hij beelden online zette waarop hij zich misdroeg in het ziekenhuis. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de foto waar hij zichzelf op had gephotoshopt, de drugs en de uitgelekte seksuele beelden.

Marc van der Linden verschijnt weer op televisie

Toch kan Marc nu op Instagram een serie van Videoland promoten waar hij zelf in zit. Het is een documentaireserie die sinds een paar dagen online te zien is. Het gaat over Prins Bernhard en Marc van der Linden kreeg hier ook een rolletje in. Bekijk hieronder de trailer van de serie.

Watch on YouTube

Nog geen reacties