Roddels & Scoops

Marc van der Linden heeft een andere manier om af te vallen: ‘Lijnen’

marc van der linden

Er is veel ophef over de afvalmethode van Marc van der Linden. Hij heeft natuurlijk gezegd dat hij meer dan honderd kilo is afgevallen, helemaal op eigen kracht. Terwijl we natuurlijk allemaal weten dat hij een maagverkleining heeft gehad. Maar onze volgers hebben ook nog andere speculaties over een mogelijke afvalmethode die Marc heeft toegepast.

Maagverkleining van Marc van der Linden

In de laatste Extra Uitzending van RoddelPraat praatten we over de maagverkleining van Marc van der Linden waarvan hij altijd gezegd heeft dat hij deze nooit heeft gehad. Iemand uit het ziekenhuis heeft ons gemeld dat Marc terug is gekomen om te vertellen dat hij een tweede maagverkleining wil, omdat de eerste niet zou hebben gewerkt. “Als mensen een maagverkleining willen… Dat wordt betaald door iedereen”, vertelt Jan Roos. “Maar als je voor een tweede komt, omdat je pizza’s hebt zitten vreten, gaan we dat niet meer betalen. Betaal dat lekker zelf maar.”

Marc heeft op ons bericht gereageerd en liet weten dat het niet waar is, omdat hij nóóit een eerste maagverkleining zou hebben gehad. Daarna gooide zijn oud-collega hem onder de bus, want hij vertelde dat Marc wel degelijk een eerste maagverkleining heeft gehad en hem dat via WhatsApp heeft laten weten.

Marc van der Linden heeft een andere manier om af te vallen: ‘Lijnen’

Ondanks dat wij heel erg sterk betwijfelen dat hij nooit een maagverkleining heeft gehad, zou het natuurlijk kunnen dat hij het allemaal op een andere manier gedaan heeft. Hierbij kun je denken aan heel veel sporten en gezond eten. Maar onze trouwe volgers denken daar heel anders over. Wij kregen namelijk massaal berichten, over dat Marc het op een andere manier zou hebben gedaan.

‘De witte poeder heeft ook wel meegeholpen’, begint een volger zijn bericht. ‘Die man noemen ze niet voor niets ‘Hendry’ in La Carhiuela (Spanje). Dat is die stofzuiger.’ Iemand anders zegt dat het misschien zou kunnen zijn, doordat hij met andere mannen veel cardio heeft gedaan en weer iemand anders gooit het opnieuw op de Colombiaanse lijnen. Het zou mee kunnen hebben geholpen, maar wij geloven nog steeds in de eerste maagverkleining.

9 reacties

Frans Timmermans

gebruik ik ook

Scooby Doo

Shrek is er niets bij. Wanneer gaat deze gast verdwijnen?

King willempie

Marc is een ouwe speed snuiver ! En hij snuift natuurlijk graag scheten van net vol geblafte anjers !

Jan Smit

Weinig orgineel. Doen er veel bijensrn met Hendricus als naam. Of één van de andere stofzuigers met oogjes boven de zuigsnuit namen. Zelf heb ik een Hetty.

Wally

lijnen…..wat die witte ja

Natasja

Hij heeft wel wat weg van Dennis . Teruglopende haargrens , ogen die 180 graden uit het lood staan , falende carriere ,laat zich ook graag in zijn bruine onderrug poenie pak ken en jankt ook van alles door zijn neusgaten

Mo vanuit Kijkduin

Wij worden dik. 3x keer per dag een luxe buffer plus roomservice.

Guustaaf

lijntjes dus!

Joran

hij stuurt mij geld!!!!!!!!!!!