Marc van der Linden eert Tutu

We moesten er even op wachten, maar uiteindelijk heeft ook Marc van der Linden gereageerd op de dood van aartsbisschop Desmond Tutu. Heel even was de wereld bevreesd dat ook het zwaargewicht onder de royaltykenners het aardste voor het eeuwige had verwisseld, maar gelukkig bleek het gewoon een bepaalde roes te zijn geweest.

Wat is dat trouwens met “BN’ers” die als er iemand overlijdt een foto van zichzelf met de dode plaats? Dat heeft toch wel iets engs, als je het mij vraagt. Wat wel een heel mooi gebaar is geweest dat Marc toen zijn onderkin heeft gedoneerd voor de hongerige kindjes van Afrika. Chapeau!

12 reacties op “Marc van der Linden eert Tutu

 1. Wentelteefje BroodjeGezond zegt:

  Dat zo een sodom en gomorra orgii junk gewoon op tv en bij de Nassau’tjes kan blijven functioneren. Het is gvg niet te geloven.. Amen.

  10
  3
 2. Z-Afika zegt:

  Aha nu wel duidelijk wat ondeugende Marcyboy aka Hairytop4fun daar in Z-Afrika ging doen.
  Die kwam niet voor Toetoe maar voor Hairytop4fun. Immers Z-Afrika heeft een van de grootste concentraties verslaafden ter wereld. Kristalletjes meth dus in overvloed en makkelijk te verkrijgen, daar waar Marcyboy graag aan lurkt. Daarnaast kent men in Z-Afrika een zeer groot prostitutie probleem. Inclusief jong grut van de mannelijke kant.

  Ook daar is Marcie een groot fan van. Kan hij immers zijn PreP weer eens van stal halen.
  Die ”on PreP” slogan heeft onze behaarde beer immers niet voor niets.

  Dus dames en heren om af te sluiten. Marc vertoont hier gewoon overduidelijk sekstoerisme gedrag. Veel onzin foto’s maken om aan je omgeving te laten zien wat je allemaal wel niet hebt gedaan. Terwijl de echte reden seks is geweest. Zelfde bij een Thailand en de Philippines. Ik werk op een vliegveld en zie dagelijks hordes alleenstaande, onverzorgde mannetjes, zonder reisgenoten afvliegen naar Thailand en de Philippines (ook nu in Coronatijd weer open). En die gaan daar echt niet heen om een temple te bezoeken.

  13
  1
  • Timmy zegt:

   Deels eens. Zeker waar. Zelf daar geweest en direct na inchecken benaderd om de foyer door een man van het hotel. Direct uitgecheckt. Nee niet alle single mannen komen daar voor dat. Ik vrees dat je wel grotendeels gelijk hebt.

   4
   0
   • Z-Afika zegt:

    Eens hoor. Niet alle single mannen. De betreffende single mannen waar ik op doel zie je op een km afstand aankomen sloffen. Vaak onverzorgd en onwennig. Type: Marc van der Linden met zijn alter ego Hairytop4fun haha 🙂

    Het type backpacker waar jij denk ik op doelt, die echt voor de cultuur en natuur komt. Haal je er snel tussenuit. Dat is een heel ander slag volk met een compleet ander uiterlijk. Ik zie jaarlijks erg veel mensen en op een gegeven moment haal je de meeste er wel uit.

    6
    3
 3. Tuto zegt:

  Dat maakt duidelijk dat Marc heel belangrijk is! Jammer dat Roddelpraat dat niet wil erkennen.

  Vandaag in de Telegraaf kan Catherine Keijl natuurlijk ook niet achter blijven..

  Wat een walgelijk volkje…

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.