Maan de Steenwinkel en Karel Gerlach zijn ‘Facebook Official’

Maan de Steenwinkel en Karel Gerlach (zanger van de popgroep Goldband) hebben nu officieel een relatie. Of eigenlijk zijn ze ‘Lowlands Official’, want op de social media-kanalen is nog niks te vinden van de twee, maar vanmiddag hebben ze wel samen op het podium van Lowlands gestaan.

Maan kwam op bij het zinnetje ‘van hier tot aan de maan en terug’ van het nummer Ik haat je van Goldband. Dat was voor de fans van Goldband een leuke verrassing. Zo heeft ze het nummer verder meegezongen en ging daarna van het podium af nadat ze Karel een lekkere knuffel had gegeven.

Een ander lid van Goldband zei daarna ‘…ook ik ben verliefd…’, wat doet bevestigen dat Maan en Karel dus echt samen zijn. Super leuk hoor! Maantje weet altijd wel de typetjes uit te zoeken, hè? Ze moeten in ieder geval een microfoon vast kunnen houden en dan duikt ze er de bezemkast mee in.

17 reacties op “Maan de Steenwinkel en Karel Gerlach zijn ‘Facebook Official’

  • Zon zegt:

   Het is nu toch wel duidelijk dat deze Maan de Borsatowinkel op fouten mannen valt.
   Eerst gaat ze op Borsato zitten, opdat ze The Voice mag winnen als tegenprestatie. Dan gaat ze met junkie Tony jr en nu met een of andere BN’er die niemand kent.

   14
   7
 1. Kariena zegt:

  Laat Maan toch met rust. Het is toch gaar zaak wat en met wie ze iets heeft. Hebben jullie niks beters te doen dan met giftige reacties te strooien. Zielig hoor. Ik wens je veel geluk maan

  19
  16
 2. Frans dauwer zegt:

  Snikkel in haar reet drukken ,bij der schouders pakken en dan kei hard stoten ,soms een klap op der reet of aan der haar trekken,dan die reet vol spuiten 👌🏼

  Vind ik gewoon leuk 🤗

  Laters 👋🏼

  11
  10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.