Maak ruimte voor prinses Amalia

Dat onze kroonprinses (die net zo knap is als onze koning) in Amsterdam gaat studeren was natuurlijk al bekend, maar nu is ook via verschillende bronnen naar buiten gekomen dat de huidige bewoners van een studentenwoning in de stad het pand moeten verlaten, omdat Amaalie er in moet.

We hebben al zo’n lekkere woningnood, geen enkele student of andere jonge ziel kan aan een woning komen (tenzij je er een goudstaaf per maand voor neerlegt), maar voor het koningshuis wordt de woningnood met plezier met een klein zetje vergroot. Laten we dan in iedere geval hopen dat de studenten van het corps A.S.C. degene zijn die nu op straat worden geflikkerd, maar wat een poppenkast weer.

32 reacties op “Maak ruimte voor prinses Amalia

 1. Universiteit van Amsterdam zegt:

  Uit grondig onderzoek is gebleken dat dikke vrouwen, veel meer wc papier nodig hebben om hun reet af te vegen, dan mooie slanke vrouwen. Dus dikke vrouwen zijn slechter voor het milieu.

  59
  5
 2. Henie den 1ste zegt:

  Het zou fijn zijn als er gewoon een president gekozen kan worden. Deze ongekozen familie met geld zat leeft volledig op onze pof. En zoals te zien op te foto kunnen ze zichzelf niet eens goed verzorgen.

  22
  4
 3. Mauk en David Roos de tweeling transgenders zegt:

  Zijn hoe rrrren en klaplopers zegt papa
  En zuiplappen en profiteurs
  Papa niet, nou ja een schreeuwende alcoholist voor 5 euro

  0
  4
 4. Anti Alles zegt:

  Voor haar moet je zeker wat ruimte maken, die komt anders nergens doorheen.
  Misschien moet ze eens gaan sporten ofzo en wat minder speklapjes op die koninklijke BBQ gooien.
  Voor wie moet deze mrs obesitas een voorbeeld zijn??

  4
  0
 5. Van Oranje Watnou zegt:

  Opdonderen, het verwende prinsesje komt eraan, Het lijkt wel Irak onder Saddam. Moven, de maffia familie wil wat jij hebt en als je gezond wil blijven zou ik maar maken dat je wegkomt.

  4
  0
 6. Rinus Rukwind zegt:

  M’n moeder is een h0er, m’n vader een h0erenloper en ik een h0erenjong en moest me vroeger van mn ouders voor een kwartje in m’n bek laten sch1jten en opeten.

  0
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.