Amalia gaat Amsterdam slopen

Want de kroonprinses gaat er studeren (zuipen) en wonen (zuipen). Het is niet te geloven maar ze heeft de aanmeldingsprocedure succesvol doorlopen. Alsof er een universiteit is die haar zou weigeren. Wat zeg ik? Je kan nu alvast je klok erop gelijk zetten dat ze met prachtige cijfers zal afstuderen, want dat diploma krijgen ze gewoon.

Waarom zo zuur? Omdat het 2022 is en dat hele koninklijk huis is een ouderwets, veel te duur, sprookje van eeuwen geleden. Stop met die onzin alstublieft. En stop ook met Claudia de Breij.

46 reacties op “Amalia gaat Amsterdam slopen

   • Min Kortspringen zegt:

    Dat is Nikkie de Jager, is Amalia helemaal niet. Ze hebben een dealtje gemaakt. Nikkie de Jager gaat in Amsterdam studeren, en de echte Amalia studeert volgend jaar gewoon stiekem in Oxford.

    8
    3
  • Tuurlijk joh zegt:

   Fake nieuws!
   Alsof deze troela überhaupt een selectieprocedure dan wel succesvol heeft deelgenomen aan een op numerus fixus gebaseerd selectiesysteem. Echt niet!

   Zelfde geldt voor prins pils. Zonder noemenswaardig VWO diploma of 21+ toets een universitaire studie afgerond. Waarbij geheel toevallig zijn eind scriptie dito tentamenpunten geheim zijn. Ik ben tijdens mijn tijd op de uni slecht een persoon tegengekomen die de 21+ toets succesvol had doorstaan.

   Deze toets is zonder of gedeeltelijk een officiële middelbare school te hebben gezien bijvoorbeeld door ziekte, remigratie enz.(daar is deze toets immers voor).

   Op VWO niveau immers pittig en haast onmogelijk.
   Gezien het voorkomen van prins pils, lijkt het mij uiterst onwaarschijnlijk dat hij het een universitair denkniveau heeft.

   “De studie kent een aanmeld- en selectieprocedure, die zij het afgelopen jaar in zijn geheel heeft doorlopen. “

   49
   1
  • Bril zegt:

   Zozo ome Jan. ‘Amalia gaat Amsterdam slopen’ nog wel?
   Gaat prinses Piggy als waar sloopkogel de met illegaal handelen verkregen geld door deze verderfelijke familie van fake Oranje. De gekochte pandjes van oom Prins Bril slopen?

   31
   4
  • Steven ( wel mijn echte naam ) zegt:

   Wat een gigantisch groot hoofd heeft ze.
   Lijkt wel de jongere broer van Nicky de jager
   Twee piemels op een buik

   22
   3
   • Kut oranjes zegt:

    Nou een pik is genoeg. Ik zou die dikke hamster bakkes van haar maar al te graag vol willen blaffen. Dan neuk ik mijn vriendin wel een paar weken niet. Heb ik extra veel kit over, voor dit zwijntje.

    Als tegemoetkoming voor al dat belastinggeld wat ik betaald heb en indirect naar de rijkste familie van Nederland is gegaan. Die vanzelfsprekend op hun beurt 0.0% afdraagt.

    2
    5
  • Kut oranjes zegt:

   Wat koningshuis? Je bedoeld die zelfbenoemde koningsfamilie?
   Je hoeft de krant maar open te slaan of het komt weer voorbij ‘herstelbetalingen’.
   Vaak gericht op herstelbetalingen slavernij.

   Wanneer gaat de zelfbenoemde koningsfamilie haar herstelbetaling starten?
   Dit groepje idioten heeft vroeger meer dan genoeg gejat van de burger.
   Onder het mom ik benoem mij nu tot koning en ook jouw koning.
   Je geeft mij 60% van je graanopbrengst anders hak ik je hand eraf.

   3
   3
  • Fan van roddelpraat zegt:

   Deze Oranjes zijn ook erg corrupt. WA heeft een geschiedenis gestudeerd en heeft geen VWO diploma . En hun familie geschiedenis hangt van corrupte zooi aan elkaar . Ik noem opa Bernard

   0
   0
 1. De vrolijke bijstand moeder zegt:

  Amalia de koningin
  Is wat stevig en krijgt altijd haar zin
  All u can eat hier en daar
  Net zo een bol hoofd als haar pa.

  26
  8
     • Tahlspanizië zegt:

      Precies, zo is het Sjakie.

      In welke provincie strooien ze zo met komma’s? Of probeer je met de dictie van een slechte soap te schrijven?

      3
      3
   • GrammarNazi zegt:

    Zowel allang als al lang is correct. De spelling hangt samen met de uitspraak en de betekenis. Bij de spelling al lang zijn beide woorden beklemtoond. Er is dan een zekere pauze mogelijk tussen beide woorden.

    8
    0
   • neerlandicus zegt:

    Zowel allang als al lang is correct. De spelling hangt samen met de uitspraak en de betekenis. Bij de spelling al lang zijn beide woorden beklemtoond. Er is dan een zekere pauze mogelijk tussen beide woorden.

    3
    0
 2. diepe zucht zegt:

  Amalia gaat in Amsterdam potverteren op kosten van de belastingbetaler. Helaas vindt een overgrote meerderheid van de bevolking dat allemaal prima.

  21
  1
 3. Pispaal zegt:

  Oprecht vraagje aan onze Janus. Zou je echt blijer worden van een Mark Rutte (brr) of Sigrid Kaag (brrrrrr) als president/officieel staatshoofd, dan van Prins Pils?

  Met vierjaarlijkse verkiezingen die meer kosten dan het koningshuis bovendien.

  7
  5
  • Anti Alles zegt:

   Deze vraag slaat nergens op, het is allemaal 1 pot nat. Denk je dat die Maxima voor de gein betrokken is bij het WEF. Willempie zou dezelfde agenda voeren als dat Rutten en Kaag doen. Die heeft ook totaal geen ruggengraat. Anders zou hij hier de afgelopen 10 jaar wel een keer tegenin gaan. Hij lult me alles mee.

   Worden verkiezingscampagnes niet veelal bekostigd door donaties/schenkingen….??

   5
   1
 4. BraboArier zegt:

  Voor die opleiding hoef je letterlijk niets meer te kunnen dan te zeggen dat, nege… swoear….. gekleurde medelanders het heel erg zielig zijn

  4
  3
  • Pascally. 2.0. zegt:

   Nergens voor nodig dit!! Maar ik ben me wél bewust dat zij niet ‘effekes lekkah los kan gaan op een drop kleurige piemel…

   0
   1
 5. Tinus plotseling zegt:

  Wat een nieuws moeten we deze mensen niet van hun gejatte troon stoten. Ze zijn niks een sprookje wat miljoenen kost .die dikke gaat studeren zal wel zuipen en naaien zijn de rest krijgt ze gratis. Reclame voor de UvA. Weg met dit volk nemen iedereen in de zeik en dan staan er nog de boeken langs de weg om te zwaaien .ze hebben in de oorlog ons land in de steek gelaten. En zoals het in soldaat van oranje word voorgespiegeld zo is het niet gegaan .het is geromaniseerd voor het publiek. Dus oplichting het is anders gegaan zo dapper waren het koningshuis niet.ook hebben ze zich schuldig gemaakt aan slavernij en misbruik in Afrika Google maar zijn misdadigers ons koningshuis!!!

  5
  2
 6. Wietse zegt:

  Google eens op Tartaria en zie wie deze “familie” is, waar ze vandaan komen, wat ze op hun geweten hebben en wat ze van plan zijn. Dan ben je er meteen helemaal klaar mee.

  4
  0
 7. Niet de persvoorlichter van de goedkoopste pizza zegt:

  Wat een zuur volk zeg, laat dat meisje lekker genieten! Alsof wij allemaal onze studiepunten eerlijk hebben behaald en studies even serieus hebben genomen.

  0
  3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.