Uit eerste hand

Loiza Lamers wordt verdrietig van haar kinderwens bij PowNed

Loiza Lamers wordt verdrietig van haar kinderwens bij PowNed

Loiza Lamers wordt verdrietig van haar kinderwens wanneer Ruud de Wild haar daar naar vraagt in een podcast die hij voor PowNed maakt. Ondanks het feit dat Ruub een ontzettend slecht interview aflegt, is het voor de goed gelukte Loiza allemaal wel sneu.

Ontzettend slecht interview van Ruud de Wild

Wat een ongelooflijk slecht interview was dit. Ruud de Wild kan heus wat schilderen en het is prima als hij op de radio praat, maar wat is dit joh? In zijn podcast (die hij voor PowNed maakt) probeert hij Loiza Lamers te interviewen. Maar man… Je wordt gek als je er naar luistert, omdat het onder andere zó duidelijk is dat hij een aantal vragen opleest die hij moest stellen. En zelfs dat gaat niet helemaal goed, want ook Loiza begrijpt de vragen af en toe niet.

Loiza Lamers wordt verdrietig van haar kinderwens

Dat gezegd hebbende, vraagt hij de oud-winnares van HNTM (Holland’s Next Top Model) naar haar kinderwens. Ze is transvrouw en daarom zijn kinderen voor haar niet vanzelfsprekend. “Dat is iets dat we moeten gaan ontdekken, waar we over zouden moeten praten”, antwoordt Loiza. Verschillende mensen om haar heen worden zwanger en ondanks het feit dat ze wel gelukkig is voor hen, begint ze ook de andere kant te voelen. “Maar ik voel ook wel een bepaald verdriet soms. Dat ik denk van: o, ik wil het ook zo graag meemaken”, legt ze uit.

‘Dat kan gewoon niet’

Ze begrijpt zelf ook wel dat ze kinderen kan hebben, maar ze vindt het vooral heel erg jammer dat ze het nooit zal kunnen meemaken op dezelfde manier als andere vrouwen: “Het baby’tje in mijn buik, dat van mij komt, dat kan gewoon niet.” Hoe sneu dat ook is, dat heeft Loiza altijd wel geweten. Het komt er nogmaals op neer dat Ruud vrij achterlijke vragen stelt.

‘Dat kindje voelt zo eigen…’

Ondanks het feit dat Loiza qua uiterlijk goed gelukt is, heeft ze natuurlijk nog altijd geen mogelijkheid om zelf een kind op de aarde te zetten. Het maakt haar ook niet uit als ze ooit een kind zal hebben dat niet van haar bloed is. Ze schetst een situatie waaruit blijkt dat dit geen belangrijk gegeven voor haar is: “Een van mijn beste vriendinnetjes is twee jaar terug bevallen. Dat kindje voelt zo eigen. […] Die kleine, die staat op de achtergrond van mijn telefoon. Het voelt niet als mijn kind, maar het voelt als echt mijn nichtje. Terwijl het van m’n beste vriendin is.” Mooi. Maar Ruud… Stop hier maar mee.

Nog geen reacties