Loiza Lamers plaatst een pikant plaatje

Loiza Lamers plaatst een pikant plaatje

Loiza Lamers plaatst een pikant plaatje en wat voor een? Voor een campagne van het bekende lingeriemerk plaatst ze een foto op Instagram in weinig kleding, zullen we maar zeggen. We delen het beeld graag met jullie.

BT’er van HNTM

Een bekende transformer (BT’er) is toch wel Loiza Lamers. Ze won een aantal jaar geleden Holland’s Next Top Model (HNTM) en presenteerde het programma dit jaar zelf. Ook zat ze in de jury. En eerlijk is eerlijk: soms kom je een tranny transformer tegen waarvan je denkt: ‘nou, je had het beter niet kunnen doen’, maar Loiza is er eentje die goed gelukt is.

Loiza Lamers plaatst een pikant plaatje

Nu plaatst ze een foto op Instagram in enkel een pikant zwart lingeriesetje. Deze vrouw ziet er nog mooier uit dan de gemiddelde persoon die als vrouw geboren wordt. Heerlijk plaatje meid! We delen ‘m graag met onze trouwe lezers en liken de post massaal.

Ze is alleen wel een redelijk overdreven zeikwijf, maar op de foto is daar gelukkig weinig van te zien. Prima, dus.

Klik hier voor de Instagram-pagina van Loiza Lamers.

35 reacties op “Loiza Lamers plaatst een pikant plaatje

 1. Hendrik Anton Karel III zegt:

  Als ze nou eens een manier bedenken om transformers een paar lekkere zachte tieten te geven, en niet van die harde plastic bollen. Dan zou ik er over nadenken

  6
  4
  • Harrie zegt:

   Daarom vinden velen dit exemplaar ook goed gelukt. Als je vroeg begint en al rondom het opzetten van de pubertijd begint met het toedienen van vrouwelijke hormonen. Ga je op dat gebied weinig verschil zien.

   2
   3
 2. Ronnie zegt:

  Eerlijk is eerlijk, ze is echt prachtig. Maar helaas wel een uitzondering in het Transformers-universum!

  7
  4
 3. Dennis Schouten zegt:

  Nu transformers elk jaar HNTM winnen zie je maar weer dat mannen overal beter in zijn en vrouwen in de keuken horen.

  11
  1
 4. Mabuba Mbembe zegt:

  Als je niet wist dat het ooit een kerel was zou je denken. Ja best mooi. Maar goed weten nu eenmaal dag het een kerel was dus nee laat maar.

  6
  1
 5. Paul zegt:

  Das een flinke clit.
  Of een kleine pik.

  Ik zuig liever op een clit tijdens het voorspel.
  En ik ben degene met een erecte penis.

  En of een kerel nou tieten heeft of niet, het blijft een kerel.
  Dat gaat geen woke-kermis veranderen.

  10
  1
 6. Smeerpijp zegt:

  Na het lezen vind ik roddelpraat een beetje in de woke hoek beginnen te drijven . Een man blijft een man zelfs met vrouwen opties. KLAAR . Dus ben je in mijn optiek gay als je een transformer als man zijnde mooi vind .

  10
  1
 7. Bob zegt:

  Is iets niet goed gelukt. Ouders niet, psychologen niet. Ja de chirurgen kunnen zeggen goed gelukt. Maar ik vind het een misdrijf cosmetische en plastische chirurgie als hormoonkuren zonder medische noodzaak. Probleem en oplossing zit tussen te oren.

  4
  0
 8. Only water for me please zegt:

  Loiza has once a date with Caitlyn and her partner in Amsterdam. RTL Boulevard says that Caitlyn’s daughter Kendall is maybe single again. Joehoe. See you in Paris 🚄

  1
  1
 9. Floris Weyers zegt:

  Ik zou graag riddertje willen spelen, om deze geile transformer aan mijn sperma Lans te rijgen!

  2
  1
 10. VagoDeluxe zegt:

  Ja zo naar achteren getrokken vallen die bredere mannelijke schouders wat minder op, maar dan nog vind ik er niets aan. Ze is niet bijzonder. Alleen maar Woke status.. en dat doet gelukkig weinig mensen wat…

  0
  0

Reacties zijn gesloten.