Linda de Mol wederom op haar teentjes getrapt

Linda de Mol wederom op haar teentjes getrapt

Linda de Mol wederom op haar teentjes getrapt. Bij de uitzending van Miljoenenjacht sprak Linda een koffermeisje streng toe. Daar kreeg ze kritiek op en daarom reageert ze hier cynisch op. Die vrouw kan tegenwoordig niks meer hebben.

Kandidaat Ruben doet mee aan het kofferspel om een leuk geld bedrag te winnen. Op een gegeven moment weigert hij het bod van 249.000 euro. Dat is een hoog bedrag en daarom zogenaamd heel spannend dat hij het afwijst. Hij moet nu daarom de goede koffers gaan openen.

Een koffermeisje is aan de beurt om die van haar open te maken. Ze kijkt er erg teleurgesteld bij, waardoor het lijkt alsof er een gigantisch bedrag in de koffer zit. Voor de mensen die het spel niet kennen (kom dan gvd onder je steen vandaan): je moet de laagste bedragen eruit pikken.

Het koffertje gaat open en er blijkt vijf ton in te zitten. Wat volgens mij best een teleurgestelde blik waard is, maar Linda is het er niet mee eens en roept: “Oh! Wil jij nóóit meer zo kijken?!” Lin begreep het zelf namelijk verkeerd, maar de meid krijgt er de schuld van: “Ze keek echt zo van: het is de vijf miljoen. En ik zag die vijf en al die nullen, maar het was maar vijf ton!” Daaropvolgend zie je het meisje naar Lin gniffelen: ‘sorry’.

Die arme koffermeid moest er onder lijden dat Lin tegenwoordig zo ontzettend zwak in haar schoenen staat. Lin reageert nu op het feit dat mensen dit een gekke actie van haar vonden. In de nieuwste aflevering van gisteravond zegt ze bij het openen van een koffer dan ook: “Ja, ik zeg niks meer tegen jullie hoor, want anders ben ik jullie aan het ‘berispen’.” Och, och, och, Lin is wederom op haar teentjes getrapt.

Lieve Lin,

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan.

Je carrière is nu officieel van de baan.

Het blijft natuurlijk moeilijk om te accepteren…

Maar in ’t Gooi hebben ze mooie meren.

We zullen je missen.

Het zou je sieren om daar eens op de bodem naar een nieuw leven te gaan vissen.

Groetjes,

Roddelpraat