Linda de Mol is een “power vrouw”

Die term is nogal inhoudsloos. Want je bent al een power vrouw als je fulltime werkt, als man ben je dan gewoon de kostwinnaar en moet je verder je smoelwerk houden. Een power man ben je dan in ieder geval niet. Maar goed, onder de post van LINDA over Linda regent het complimenten. Van power vrouw tot stoer.

Maar is dat wel zo dan? Waarom bezit ze power als ze duikt voor haar eigen verantwoordelijkheid. Waarom zegt ze dan dat ze geen zin heeft om te praten over haar ex en of ze van zijn strapatsen wist? Ik vind het geen teken van kracht dat je voor je verantwoordelijkheid wegloopt. Ik vind het niet stoer dat je jezelf als slachtoffer ziet, terwijl je dat helegaar niet bent. Het was juist een teken van zwakte, van lafheid om je te verstoppen. Als een kerel dit had gedaan was het volgens dezelfde vrouwen een slappe lul geweest.

13 reacties op “Linda de Mol is een “power vrouw”

 1. Bradley van Dijk zegt:

  Zij is echt de meest hypocriete persoon van NL. Zelf overal schijt aan hebben ( privéjet, oogje dichtknijpen bij haar man die andere vrouwen misbruikt, etc. ) En vervolgens een blad uitbrengen waar ze iedereen de les wil lezen hoe ze moeten deugen. Het is een grote verschrikking deze vrouw.

  42
  1
  • Marijke zegt:

   Gezien de bezigheden van de familie (en dat mag je héééel breed zien) zou het me niet verbazen wanneer ze een WEF contractje hebben. Zeker als je naar de rotzooi kijkt die John maakt, walgelijk.

   3
   0
 2. Hethoudtnietop zegt:

  Alle De Molletjes en alle Römertjes worden ons door de strot geduwd, zoals ganzen volgepropt worden voor de foie gras. Alle middelmatig getalenteerde zoontjes, dochters, broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes van…
  Het houdt niet op…

  14
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.