Televisie

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen nog altijd ondergedoken in het buitenland

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen nog altijd ondergedoken in het buitenland

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen nog altijd ondergedoken in het buitenland. Dat laat onze grote vriendin Yvonne Coldeweijer weten via haar verhaal op Instagram. Waar Linda de hele tijd riep écht uit elkaar te zijn met haar vieze man, blijkt de vork toch anders in de steel te zitten.

Sinds januari het land uit

Volgens Yvonne Coldeweijer zijn Linda de Mol en Jeroen Rietbergen al sinds januari het land uit. Ze werden toen al samen in Chili gespot. Maar daar is het niet bij opgehouden, want Yv Cold laat nu weten dat de twee zich in Zuid-Afrika bevinden. “Het voelt alsof ze ;hun tijd aan het uitzitten’ zijn”, schrijf Yv.

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen nog altijd ondergedoken in het buitenland

Yvonne denkt dat ze twee zitten ondergedoken totdat de uitslag komt dat Jeroen niet verder vervolgd wordt. Ze legt uit: “Vorig jaar zei het OM dat ze snel met uitsluitsel zouden komen. Wellicht wachten ze hierop. En als hij dan niet vervolgd wordt, dat Lin met een charmeoffensief komt over dat ze weer samen zijn. Ik denk hardop.” En dat zou natuurlijk heel erg goed het geval kunnen zijn. Het OM is alleen nog niet met een uitslag gekomen en daarom zullen ze zich nog even schuil moeten houden in het buitenland.

Bijzondere situatie

Niemand zal het kunnen waarderen als Linda de Mol gewoon vrolijk doorgaat met haar relatie met Jeroen Rietbergen, de man waarvan we weten hoe smerig hij geweest is op de werkvloer. Yvonne vindt het een opmerkelijke situatie: “Het is bijzonder dat er eerst wordt geroepen dat het stel absoluut niet samen is en dat ze vervolgens wekenlang samen in het buitenland zitten.”

Nog geen reacties