Uit eerste hand

Linda de Mol doet heel stout

Linda de Mol doet stout

Oei oei oei oei oei. Wat is Linda de Mol toch een stoute meid. 57 jaar en lekker gek doen. En dat dan weer uitmelken voor je blaadje. Je hoeft de familie De Mol niks te leren hoor. Nu heeft ze een wilde nacht beleefd op wietolie. Nondeju! Wat een beest.

Linda de Mol doet stout

Linda de Mol doet stout maakt echt wat mee hoor. Moet je dit verhaal eens lezen: “Toen kwamen er vrienden van ons eten en logeren. En zij had van de buurman een flesje wietdruppels gekregen. Zelf gemaakt, heel puur spul. Iedereen kreeg een klein druppeltje op zijn of haar hand en toen ging het snel. “Ik weet nog dat mijn nieuwe waterkan in de vorm van een vis een gek blubgeluid maakte bij het inschenken en dat dat gekke blubgeluid ons zeker een uur zo hard heeft laten lachen, dat ik de volgende dag pijn in mijn ribben had.”

“We hadden waanzinnig goeie gesprekken, geloof ik, hebben nog een film gekeken waar ik me nul van herinner en de vreetkick bevredigden we met een enorm stuk oude kaas met mosterd en daarna een hele citroentaart met een fles limoncello. Een keer een avond losgaan kan op een bepaalde manier ook goed voor je zijn.” God, wat een kinderachtig geneuzel Linda.

Nog geen reacties