Televisie

Linda de Mol blijft hangen in zelfmedelijden: ‘ik zag het niet meer zitten’

Linda de Mol blijft hangen in zelfmedelijden: 'ik zag het niet meer zitten'

Inmiddels is het maanden geleden dat de gevallen televisiester met een artikel kwam over haar kant van het verhaal aangaande het gedoe bij TVOH en de betrokkenheid van haar ex Jeroen Rietbergen. Maar Linda de Mol blijft hangen in zelfmedelijden. Vooral zij heeft het nu erg zwaar en heeft aandacht nodig, dus zoekt ze die weer opnieuw op.

Stoppen met haar werk?

Op verschillende nieuwssites valt nu te lezen hoe Linda de Mol dreigt af te zien van haar werk in de mediawereld. Bijzonder, want dat had ze inderdaad een hele tijd geleden al gezegd. Dat is dus geen nieuws. Wat wel enigszins nieuws is op een moment dat er gebrek is aan ander nieuws: Linda de Mol blijft hangen in zelfmedelijden. Nog steeds.

Linda de Mol blijft hangen in zelfmedelijden

Ze schrijft in haar eigen tijdschrift: “Mijn liefde voor de wereld waarin ik werk, de media, heeft ook een klap gekregen, waardoor ik niet meer weet of ik er deel van uit wil blijven maken.” Ze noemt 2022 zelfs kutter dan kut. In vergelijking met de jaren waarin haar ouders ziek werden, was dit jaar met Jeroentje toch écht wel de allerergste voor haar. Ugh…

‘Ik zag het niet meer zitten’

Is het al klaar met het gejank? Nee, het ergste komt nog: “Ik zag het eigenlijk helemaal niet meer zitten en weet echt niet zeker, hoeveel ik ook van mijn vak hou en hoezeer het ook mijn enige houvast is momenteel, of ik uiteindelijk niet gelukkig word als ik iets totaal anders ga doen met mijn leven. En ik heb om die vraag te beantwoorden voor het eerst van mijn leven professionele hulp gezocht.” Fijn.

Ingewikkelde zoektocht

Kijk, tuurlijk, hartstikke vervelend voor die vrouw hoe het allemaal gelopen is, maar hou toch eens op, joh… De professionele hulp heeft schijnbaar nog weinig voor haar betekend. Oh, nee, ze kan ook positief terugkijken op 2022. Ze vertelt dat ze heeft geleerd wie haar echte vrienden zijn en dat ze veel uit te zoeken heeft in haar werk- en liefdesleven. “En dus begin ik 2023 met de best ingewikkelde zoektocht naar wat me weer gelukkig maakt”, aldus Linda.

Mooi. Succes daarmee! Als ik je dan toch een kleine tip mag geven: stop inderdaad maar gewoon met het werk in de media. Je tijd is voorbij.

Nog geen reacties