Televisie

Famke Louise loopt weg na vraag over RoddelPraat

Famke Louise loopt weg na vraag over RoddelPraat

Famke Louise loopt weg na vraag over RoddelPraat. En dat is natuurlijk uiterst hilarisch te noemen gezien de setting waar het in gebeurde. Een verslaggever van De Telegraaf stelde haar namelijk een vraag over de rechtszaak tegen ons vanaf de rode loper bij haar eigen roast, maar dat vond ze al te moeilijk. Mag ik even lachen?

Softie Famke Louise

Zoals we allemaal weten heeft Famke een teer hartje. Ze kan eigenlijk helemaal nergens tegen. We weten ook allemaal nog hoe ze huilend bij de rechtbank zat, omdat we haar een achterlijk wijf hadden genoemd. Die vrouw laat zich nu roasten. We weten niet hoe de roast verlopen is, maar we weten wel wat er voorafgaand op de rode loper gebeurde.

Een verslaggever van De Telegraaf interviewde een aantal mensen op de rode loper bij de roast van Famke Louise. Geheel in stijl was de verslaggever al druk bezig met het stellen van sarcastische vragen die al een ‘roastend randje’ hadden.

Famke Louise loopt weg na vraag over RoddelPraat

Iedereen die een kritische, beledigende en/of sarcastische vraag kreeg, ging daar goed in mee. Op één iemand na: Famke Louise. Nog voor de roast überhaupt begonnen is huilt ze al. Lag dit in de lijn der verwachting? Oh, ja, zeker. De verslaggever begint: “Onlangs heb je wel een rechtszaak gehad met RoddelPraat…” Daar antwoordt Famke meteen met een schuddend hoofd op: “Daar ga ik het niet over hebben.”

Ik DoE nIeT mEeR mEe!

“Maar daar gaan wel grappen over komen”, zegt hij heel terecht. “Nee, ik ga het er niet over hebben”, gaat Famke weer. En zo ontstaat er een prachtig ontwijkend patroon bij Famke die nu een soort broken record is geworden en niks anders meer kan zeggen dan: ‘ik ga het er niet over hebben’. Vervolgens is ze zó beledigd door deze logische vraag dat ze wegloopt. Ik DoE nIeT mEeR mEe! (Bekijk de beelden hieronder).

[sc name=”famke_louise_loopt_weg_na_vraag_over_roddelpraat”][/sc]

Nog geen reacties