Lil’ Kleine op vrije voetjes

Lil Kleine 1

De raadkamer van de Amsterdamse rechtbank besliste vandaag dat zijn voorarrest onder voorwaarden wordt geschorst en dat de dwergrapper dus niet langer in de bak hoeft te blijven zitten. Hij moest vanwege een zware mishandeling van zijn vriendin Jaimie Vaes wel 14 dagen in voorarrest van het Openbaar Ministerie.

We zullen hem dus weer snel zien met een grote glimlach, een groot horloge, grote bodyguards en een grote sigaar in zijn mondhoek. Maar goed, bij hem lijkt ook alles groot. Nu afwachten wat hij voor straf zal krijgen.

24 reacties op “Lil’ Kleine op vrije voetjes

 1. rollins zegt:

  Hij zal zo wel weer in het nieuws komen. Coke verslaving is hardnekkig. Dat cold turkey in de lik zitten vraagt om een extra grote rebound. Wel jammer, hij is ook papa. Wat je een kind dat niet voor hem gekozen heeft allemaal aandoet met zulke ouders.

  19
  0
  • Dakloos = Kansloos zegt:

   Maakt niet uit toch?
   Snel genoeg zal blijken of zijn kapitaal verdampt is en hij als dakloze junk onder een brug slaapt
   Dan komt de kansloze kabouter bij Jaimy om een aalmoes bietsen

   3
   0
 2. Timmy zegt:

  Wat denk je dat het gebruik tijdens de zwangerschap deed? Arm kind. Maar leuk dat hij vrij is. Vooral die voorwaarden. Ik heb de kabouterdans geoefend. Kijken of we Sony van zijn geld als sponsor kunnen strikken flashmobs te brengen waar hij ook gaat. Tot die zijn coke voor staatsdrugs kan ruilen. Inkomsten zijn immers wel klaar. En ‘zijn’ bezit niet van hem. Dus nu ze met die Patiënt niet meer geassocieerd willen worden mag hij alles mooi inleveren. En terecht. Dacht die wel niet wie die was die verwaande kabouter. Geen gangster. Geen baas. Geen rapper. Een gepushte omdat het kon. Voor hem tien anderen. Dat horloge was maar een begin. Spoedig mag hij het zwerver bestaan ervaren. Heb ik ook gedaan. Veel van geleerd. Zwerver of bilionair krijgen dezelfde mij tegenover zich. Maar ook weer niet. Maar dat ligt aan hun. Niet aan hun bezit.

  6
  1
 3. Dhr. van der Molen zegt:

  Het blijkt dat jullie laatste video is verwijderd op Youtube. Waarom plaatsen jullie de video’s die jullie maken niet op jullie eigen website? Jullie hebben een buitenlandse hosting, dus je hoeft niet zo bang zijn dat het content zo snel wordt verwijderd.

  10
  0
  • Osamab zegt:

   Dat zal wel te maken hebben met de uitleg van Jan hoe je hetbest zelfmoord kunt plegen.
   De ze uitzending was overigens in zijn geheel niet best helaas

   11
   0
 4. Juice over juice zegt:

  Wat interessanter is: ligt die kapotte Veas binnenkort weer onder de kabouter? Of kruipt (met behulp van een trapje) die kabouter er weer bovenop? Wat denken jullie? Ik denk t wel….

  1
  1
 5. Dante zegt:

  Kan dat criminele tuig niet een enkele reis Palermo krijgen? Daar is het uitschot op zn plaats, tussen al het andere maffiosi gebroed, ..als een onderdeurtje, dat wel.

  2
  1
 6. MachtigeSjoerd zegt:

  Wat is dat voor verwerpelijke gesticulatuur? Het is toch een boosaardig signaal? Waarom lachen ze dan? Lachen is helaas niet congruent met deze nonverbale symboliek. Betreft het hier schizofrenen of anderszins geesteszieken?

  Wat ik maar zeggen wil, het zijn leeghoofdige tokkies, het is schuim. Ridders in de Orde van het Onbehoorlijke Afvalwater.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.